WAR AND ORDER: Zarazna MMO strateška ratna video igra | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WAR AND ORDER: Zarazna MMO strateška ratna video igra

Autor Davor Dakić

U igri vas čekaju Orkovi vitezovi, mudraci vilenjaci, jahači zmajeva i drugi nevjerojatni ratnici

 War and Order (1).jpg Izvor: Google Play Store

Svi se oni bore za vaše carstvo, u vašem pametnom telefonu! Okupite veliku vojsku za spektakularno animirane bitke. Sjekire lete, zmajevi urlaju, a vatrene kugle cvrče dok se sukobljavate s neprijateljima iz cijelog svijeta u stvarnom vremenu.

Pozovite svoje saveznike, a oni će vam doći u pomoć na leđima konja i guštera. Uzvratite im svojom beskrajnom odanošću dok zauzimate dvorce, ubijate ogreze i postavljate nove teritorije kao pleme. Ovo je igra od koje se nećete moći odvojiti kako biste isprobavali nove bitkama.

Morat ćete se boriti kako biste postali moćniji od bilo kojeg kralja u povijesti. Ali to ne možete sami. Na vama i vašim saveznicima je da se ujedinite kao nikada prije dok osvajate beskrajni svijet carstava i mašte.

Regrutirajte i obučite više od 30 jedinstvenih vojnika, izgradite i nadogradite tone zgrada za nove vojnike, buffove i resurse te brzo istražite novu tehnologiju za vrhunske taktike i oružja. Pomozite jedni drugima brže graditi i širiti svoje gradove, okupite se kako biste uništili neprijatelje s kojima se nikada ne biste mogli suočiti sami. Podijelite i proširite teritorij kako biste uživali u ekskluzivnim zgradama i bonusima.

Strateška ratna igra War and Order je dostupna u Android i Apple iOS trgovinama, uz prosječnu ocjenu 4,5 odnosno 4,1 u Play Store trgovini.

 War and Order (2).jpg Izvor: Google Play Store

 War and Order (3).jpg Izvor: Google Play Store

 War and Order (4).jpg Izvor: Google Play Store

 War and Order (5).jpg Izvor: Google Play Store

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI