Baš ćemo se načekati dok se pojave ove dvije velike PlayStation 4 ekskluzive | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Baš ćemo se načekati dok se pojave ove dvije velike PlayStation 4 ekskluzive

Autor Smartlife

Ghost of Tsushima i The Last of Us Part I za PC računala

 Ghost of Tsushima (1).jpeg Izvor: SUCKER PUNCH PRODUCTIONS

Igre stižu tek u 2023. godini, barem tako kažu glasine. Nije tajna da je Sony već neko vrijeme zaokupljen misijom tijekom koje donosi svoj katalog PlayStation naslova na PC, predstavljajući ove ekskluzivne video igre potpuno novoj publici.

Jedan od najistaknutijih PlayStation naslova posljednjih godina je Ghost of Tsushima, a prema jednom insideru PC igrači mogu očekivati da će ga se dočepati tek sljedeće godine, što se ne poklapa s ranijim “saznanjima“ koja su tvrdila da će se to dogoditi već tijekom ove.

Ovaj izvještaj dolazi od Adriana Perea, insidera koji je točno otkrio više projekata u prošlosti, uključujući najavu objavljivanja Uncharted Legacy of Thieves mjesec dana prije same kompanije Sony. Prema njemu TLOU Part 1 i Ghost of Tsushima će biti objavljeni na PC-ju tek 2023. godine!

Već je potvrđeno da će The Last of us Part I doći na PC u nekom trenutku u budućnosti tako da ova tvrdnja nije iznenađujuća.

Iako Play! Zine nema direktne dokaze od kompanije Sony u vezi s takvim potezom, ovaj insider i njegovo otkriće imaju određeni stupanj smisla - posebno jer je Ghost of Tsushima uključen u sada zloglasno curenje s GeForce Now servisa.

Ghost of Tsushima je već izgledao i radio je prelijepo na PS4 i PS5 pa će biti veoma zanimljivo vidjeti koliko igra može napredovati dolaskom na PC. Ako Ghost of Tsushima zaista dolazi na PC sljedeće godine, nadamo se da je to Director’s Cut; uključujući proširenje otoka Iki i možda još više dodataka koji će nam uljepšati igranje!

Ghost of Tsushima Director's Cut - Announcement Trailer | PS5, PS4
Izvor: Youtube

Ghost of Tsushima Gameplay Trailer (2020)
Izvor: Youtube

Ghost of Tsushima | Launch Trailer | PS4
Izvor: Youtube

Ghost of Tsushima - A Storm is Coming Trailer | PS4
Izvor: Youtube

Ghost of Tsushima - Story Trailer | PS4
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI