Popularna instant aplikacija dobila korisne novosti | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Popularna instant aplikacija dobila korisne novosti

Autor Davor Dakić

Telegram je olakšao korisnička imena, lakše je preuzimanje datoteka

 Telegram Tematske ikone na Androidu.jpg Izvor: telegram

Uz rujanske novosti iz aplikacije Telegram koje smo već objavili u nastavku su još tri korisne funkcionalnosti.

Veze za novo korisničko ime

Sva @korisnička imena na Telegramu imaju vlastite veze u obliku t.me/username, što olakšava dijeljenje vašeg javnog profila, grupe ili kanala bilo gdje na internetu. Novost je što od sada svako korisničko ime ima novi jedinstveni format veze – username.t.me – za one koji žele naglasiti svoje ime (ili imaju problema s pronalaženjem ključa /).

 Veze za novo korisničko ime.jpg Izvor: telegram

Prioritet preuzimanjima na Androidu

Medijima i datotekama koje se aktivno preuzimaju može se upravljati na kartici 'Preuzimanja' u Pretraživanju ili dodirivanjem ikone Preuzimanja Android koja se pojavljuje na vašem popisu za razgovor.

Sada možete pritisnuti i držati bilo koju stavku na popisu kako biste im promijenili redoslijed i promijenili prioritet, s tim da prvo preuzimate gornju datoteku. Ova je značajka već bila dostupna na iOS-u – pritisnite i držite stavku na popisu Downloads iOS i odaberite 'Prioritize Download'.

Android novosti

Dodane su nove glatke animacije za otvaranje, zatvaranje i promjenu medija na Androidu. Korisnici koji koriste Android 13 mogu odabrati tematsku ikonu Telegrama koja će automatski odgovarati postavkama tamnog načina rada vašeg telefona i boji naglaska.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI