SVI, MOJI KONTAKTI ILI NITKO: Kontrolirajte tko vam može poslati glasovnu poruku | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVI, MOJI KONTAKTI ILI NITKO: Kontrolirajte tko vam može poslati glasovnu poruku

Autor Ivan Vukić

Telegram je objavio korisne novosti za svoju aplikaciju za instant poruke

 Telegram Premium poklon.jpg Izvor: telegram

Postavke privatnosti za glasovne poruke

Premium korisnici imaju novu postavku koja im omogućuje da kontroliraju tko im može slati glasovne i video poruke – poput Svi, Moji kontakti ili Nitko.

Kao i druge postavke privatnosti Telegram aplikacije ovo moguće su iznimke tako da možete odabrati određene osobe ili grupe korisnika koji vam Nikada ili Uvijek mogu slati glasovne poruke.

 Telegram glasovne poruke (1).jpg Izvor: telegram

Ako netko na vašem popisu Uvijek odabere loše vrijeme za verbalnu komunikaciju, njegovu glasovnu poruku možete pretvoriti u tekst. Za izmjenu ove postavke idite na Postavke > Privatnost i sigurnost > Glasovne poruke.

Telegram Premium

Ako već imate Telegram Premium sada možete podijeliti iskustvo s prijateljima, obitelji i suradnicima tako da im pošaljete unaprijed plaćenu pretplatu na 3, 6 ili 12 mjeseci – uz popust.

Otvorite profil korisnika i dodirnite Izbornik iOS ili Izbornik Android i odaberite Gift Premium. Poklonjena pretplata će odmah stići kao posebna poruka u vašem chatu s tim korisnikom te će sadržavati animiranu poklon kutiju.

 Telegram Premium poklon (2).jpg Izvor: telegram

Ako koristite neku od Telegramovih aplikacija za stolna računala ili ste svoju Android aplikaciju preuzeli izravno s naše web stranice, možete koristiti botove kao što je @PremiumBot da biste se pretplatili na Telegram Premium ili ga poklonili.

Često postavljana pitanja sada imaju namjenski odjeljak za Telegram Premium u kojem možete naučiti kako upravljati svojom pretplatom te koje značajke nudi.

Još više interaktivnih emotikona

Izrada novih interaktivnih emotikona s efektima preko cijelog zaslona dobra je tradicija, a Telegram od sada dodaje nove u bilo koji 1-na-1 chat da biste dobili veliki animirani emoji koji prikazuje učinak kada ga dodirnete.

Ovi emoji također su dostupni kao reakcije, ali je ta opcija trenutno ekskluzivno dostupna samo za Premium pretplatnike. Svaki korisnik može povećati brojače za ekskluzivne reakcije koje su Premium pretplatnici već dodali u poruku.

 Telegram interaktivni emotikoni.jpg Izvor: telegram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI