NOVOSTI ZA TELEGRAM KORISNIKE: Beskonačne reakcije, Emoji statusi | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI ZA TELEGRAM KORISNIKE: Beskonačne reakcije, Emoji statusi

Autor Davor Dakić

Telegram je objavio redovito mjesečno ažuriranje i novosti koje će vas sigurno zanimati

 Telegram.jpg Izvor: telegram

Aplikacija za instant dopisivanje Telegram jednom mjesečno ažurira novosti, a svaki put pronađemo i nešto zanimljivo i korisno. Ovaj put se bave beskonačnim reakcijama, statusima s emotikonima te poboljšanim načinom prijave u aplikaciju.

Prethodno ažuriranje aplikacije Telegram revolucioniralo je emotikone omogućivši otvorenu platformu za stvaranje prilagođenih animiranih emotikona. Novo ažuriranje daje vam još više načina za koristiti ove nove emojije kako biste se izrazili kako se osjećate – s beskonačnim reakcijama i statusima emojija.

Beskonačne reakcije

Svi korisnici sada imaju pristup desecima reakcija uključujući one koje su prije bile dostupne samo uz Telegram Premium. Kako bi prilagodili sve nove emojije redizajnirali su reakcijsku ploču čineći je proširivom. Reakcije koje često koristite prikazat će se na vrhu.

Premium Telegram Premium korisnici mogu birati reakcije iz beskonačnog izbora prilagođenih emojija. Kako bi olakšali odabir između tisuća i tisuća emojija sada mogu priložiti do 3 reakcije po poruci.

Ove promjene reakcija trenutno su dostupne u grupama i u razgovorima 1-na-1. Administratori grupe mogu kontrolirati smiju li se prilagođene reakcije koristiti u njihovim grupama.

Emoji statusi

Počevši od rujna Premium korisnici mogu dodati animirani status emotikona koji se prikazuje uz njihovo ime – kako bi svima brzo dali do znanja kako se osjećaju ili što rade. Ovaj prilagođeni status zauzima mjesto vaše Premium Premium značke na popisu za chat, u vašem profilu i u grupama.

Možete postaviti jedan od 7 standardnih statusa koji mijenjaju svoju boju kako bi odgovarali različitim temama Telegrama ili birati između beskonačnog broja prilagođenih emojija. Popularni prijedlozi za rad, spavanje, putovanja i drugo bit će prikazani na vrhu.

Dodirnite Premium značku na vrhu popisa za razgovor ili idite na Postavke kako biste promijenili svoj status. Pritisnite i držite emoji za postavljanje statusa na određeno vrijeme. Svatko može koristiti Telegramovu otvorenu emoji platformu za učitavanje prilagođenih paketa s jedinstvenim umjetničkim stilovima i likovima za korisnike Telegram Premiuma.

Poboljšan tijek prijave

Korisnici koji se često odjavljuju i ponovno prijavljuju sada mogu primati kodove za prijavu putem svoje adrese e-pošte ili koristeći Sign in with Apple ili Sign in with Google.

Registracija ili prijava na Telegram na iOS-u sada je još pojednostavljenija, s novim sučeljima i zabavnim animacijama koje su već poznate našim Android korisnicima.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI