NOVOSTI ZA TELEGRAM(I)STE: Animirani, prilagođeni emotikoni | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVOSTI ZA TELEGRAM(I)STE: Animirani, prilagođeni emotikoni

Autor Ivan Vukić

Najnovije ažuriranje predstavlja platformu Telegram Emoji, animirane emotikone u porukama i opisima te prilagođene pakete emotikona

 Telegram emoji emotikoni.jpg Izvor: telegram

Ovo ljeto Telegram je prešao 700 milijuna aktivnih korisnika i predstavio Premium Telegram Premium koji omogućuje pristup ekskluzivnim dodatnim značajkama.

Premium prilagođeni animirani emoji

Telegram pokreće otvorenu emoji platformu na koju svatko može prenijeti prilagođene pakete s jedinstvenim umjetničkim stilovima i likovima za korisnike Telegram Premiuma.

Novi animirani emotikoni mogu se uključiti u tekst poruka i medijske naslove dodajući još više emocija vašim razgovorima. Premium korisnici dobivaju pristup do 10 početnih prilagođenih paketa emotikona koji sadrže više od 500 Premium emotikona – i još bezbroj novih.

 Telegram emoji (1).jpg Izvor: telegram

Kada počnete tipkati poruku gumb Sticker pretvorit će se u gumb Emoji koji otvara redizajniranu ploču s emotikonima tako da možete brzo pregledavati svoje pakete emoji simbola ili dodavati nove.

Svi korisnici, bilo Premium ili ne, mogu vidjeti bilo koji animirani emoji. Svatko također može besplatno koristiti sve prilagođene emojije u svom chatu kroz Spremljene poruke kako bi ih isprobao ili kako bi bilješkama i podsjetnicima dodao dodatni štih.

Svi su paketi uključeni u prijedloge emotikona – upišite prečac poput :smile ili :lol i vidjet ćete rezultate iz cijele svoje biblioteke. Upisivanje statičnog emojija također će prikazati prijedloge iz svih vaših animiranih paketa.

Interaktivni prilagođeni emoji

Mnogi popularni prilagođeni emotikoni također su interaktivni kada se šalju u razgovorima 1-na-1 te bilo koji korisnik može dodirnuti za reprodukciju sinkroniziranih efekata preko cijelog zaslona.

 Telegram emoji (2).jpg Izvor: telegram

Novi panel na iOS-u

Ploča s naljepnicama ima novi izgled na iOS-u, s odvojenim karticama za naljepnice (stickere), GIF-ove i emojije – baš kao na Androidu te u desktop i web aplikacijama.

U svim aplikacijama odjeljak GIF sada ima tisuće visokokvalitetnih GIF-ova iz vaših omiljenih filmova i serija, što je moguće zahvaljujući prijavama s nedavnog Telegramovog natjecanja.

 Telegram sticker (3).jpg Izvor: telegram

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI