OPEN 3D FOUNDATION: Oppo želi poboljšati mobilno igranje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

OPEN 3D FOUNDATION: Oppo želi poboljšati mobilno igranje

Autor Igor Martić

Proizvođač pametnih telefona želi na svojim mobilnim uređajima unaprijediti igranje igara

 Oppo smartphone.jpg Izvor: Ralf Liebhold / Alamy / Alamy / Profimedia

Open 3D Foundation (O3DF) je grupa koja promiče suradnju među grafičkim programerima kako bi unaprijedili segment. Oppo će, kao član O3DF-a pridonijeti razvoju i prilagodbi tehnologije 3D grafike za mobilne uređaje te poboljšati performanse radeći s drugim liderima u industriji.

Jedinica neprofitne Linux Foundation, O3DF, osnovana je 2021. kako bi udruživanjem programera podržala projekte otvorenog koda u 3D grafici, renderiranju i razvoju igara, prenosi Mobile World Live.

Vodeći projekt O3DF-a je Open 3D Engine, međuplatformski motor otvorenog koda koji može pokretati "3D svjetove kinematografske kvalitete" i vrhunske igre koje imaju poznatog izdavača i velike proračune.

 Open 3D Foundation clanovi.jpg Izvor: Open 3D Foundation

O3DF uključuje više od 25 "vodećih tehnoloških tvrtki", poput Amazon Web Services, Intel i Microsoft, a Oppo će aktivno sudjelovati u odboru zaklade, tehničkom savjetodavnom odboru i pridružiti se radnoj skupini usmjerenoj na uređaje.

Hansen Hong, Oppov direktor planiranja softverske tehnologije, vjeruje da je 3D grafika postala "esencijalni element modernog društva", s aplikacijama koje uključuju vizualne efekte, igre, medicinske slike i sadržaje sljedeće generacije poput metaverzuma.

Zajedno s radnom grupom za mobilne uređaje Oppo će donijeti glatkija i korisnija iskustva mobilnog razvoja uz generiranje učinkovitijih, ali realističnijih aplikacija za renderiranje za mobilne korisnike.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI