RING OF PAIN: Besplatna video igra koju vrijedi isprobati | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

RING OF PAIN: Besplatna video igra koju vrijedi isprobati

Autor Igor Martić

Igra je u Epic Games trgovini besplatna do 1. rujna 2022. pa požurite s preuzimanjem

 Ring of Pain (8).jpg Izvor: Epic Games

Uđite u Ring of Pain, alat za indeksiranje karata nalik roguelikeu. Svaki korak oko ringa je teška odluka. Ići na plijen ili zabiti nož u leđa jezivom užasu? Odaberite mudro svoju opremu kako biste preživjeli i otkrili tajne Prstena boli.

Single player strateška indie igra igra se onako kako vi želite - brzo ili sporo. Samo pazite gdje gazite jer se možete naći u zasjedi ili u nečemu još gorem. Zaronite u nasumično generirane prstenaste tamnice u kojima dolazite do susreta, a prethodno promatrajte i planirajte svoju rutu. Dok tražite, borite se i šuljate se na nove susrete prsten reagira na vaše radnje.

 Ring of Pain (1).jpg Izvor: Epic Games

Pogledajte ishod svojih izbora kako biste se mogli usredotočiti na odluke. Stvorenja spremna za erupciju emitiraju svoje akcije u neprijateljskom okruženju. Hoćete li pobjeći ili pronaći način da iskoristite tamnicu ne zaboravite da je pozicioniranje ključno za opstanak.

Promatrajte Prsten i smislite svoju strategiju. Učite, prilagodite se ili se suočite s propašću, glavna je stvar u igri Ring of Pain. Oponašatelji vam nude izbor za određenu cijenu. Uzmite ono što možete držati i napravite kombinaciju opreme s pasivnim moćima.

 Ring of Pain (2).jpg Izvor: Epic Games

Možda ćete morati biti brzi, s oštricom natopljenom kiselinom. Kupite svoj put do moći ili se prilagodite onom što sakupljate u ovim neumoljivim dubinama. Duboko u igri Ring of Pain otkrit ćete nove putove u nepoznato. Mjesta s novim prijateljima, moćnim plijenom i zagonetnom rimovanom predajom. Igru Ring of Pain možete besplatno preuzeti iz Epic Games trgovine do 1. rujna 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI