Vrijeme je za Rumbleverse - Boom Boxer Content Pack | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Vrijeme je za Rumbleverse - Boom Boxer Content Pack

Autor Krunoslav Ćosić

Visoko ocijenjena akcijska igra donosi zabavu u multiplayer načinu

 Rumbleverse (3).jpg Izvor: Epic Games

Rumbleverse je potpuno nova, besplatna igra Brawler Royale za 40 osoba u kojoj svatko može biti prvak. Igrate kao jedinstveni građanin Grapital Cityja dok se borite na svom putu do pobjede.

Prilagodite svog borca miješanjem i spajanjem stotina jedinstvenih predmeta i istaknite se iz gomile. Ispucajte se iz topa, bacite se na ulice i pripremite se za bacanje. Gdje ćete sletjeti ovisi o vama, ali oprez - iza svakog ugla i na vrhu najvišeg nebodera je kaos.

 Rumbleverse (1).jpg Izvor: Epic Games

Skačite s krova na krov i razbijajte sanduke tražeći oružje i nadogradnje. Svaki krug je nova prilika za otkrivanje novih poteza i pogodnosti koje će vam dati prednost u vašoj potrazi za slavom.

PC igra Rumbleverse u paketu Boom Boxer Content Pack donosi ekskluzivni set sa slušalicama za boks, boksačke rukavice, boksačku majicu bez rukava, gaćice za boks i tenisice za boks. Dostupna je i ekskluzivna pozadina i obrub naslovne kartice, uz 120 minuta igre Fame booster.

 Rumbleverse (2).jpg Izvor: Epic Games

Rumbleverse se igra na Windows 10 računalu sa 6 GB radne i 7 GB slobodne memorije na disku, uz minimalno Intel Core i5-3470 ili AMD FX-8350 procesor (preporuka je Intel Core i5-4570 ili AMD Ryzen 3 1300X, uz 8 GB RAM-a).

Za grafiku biste trebali imati minimalno NVIDIA GeForce GTX 650 Ti s 2 GB ili AMD Radeon HD 7790 s 2 GB, a preporuka je NVIDIA GeForce GTX 660 Ti s 2 GB ili AMD Radeon HD 7870 s 2 GB. Igra Rumbleverse je besplatna za preuzimanje s Epic Store trgovine do 25. kolovoza 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI