Multiversus: Igra odlična za početnike u gaming svijetu | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Multiversus: Igra odlična za početnike u gaming svijetu

Autor Krunoslav Ćosić

Igrajte na raznim kartama iz legendarnih svjetova uključujući Batmanovu Batcave i Jakeovu i Finnovu tvrđavu

 MultiVersus (1).jpg Izvor: Epic Games

MultiVersus je platformski borac koji vam omogućuje da se udružite sa svojim prijateljima koristeći neke od najpoznatijih likova uključujući Batmana, Shaggyja i druge. Pronađite svoje omiljene kombinacije boraca i spasite Multiverse.

Birajte između: Harley Quinn, Tom i Jerry, Finn the Human, Wonder Woman, Steven Universe, Jake the Dog, Garnet, Superman te izvanrednog stvorenja po imenu Reindog. Svaki se borac može pohvaliti jedinstvenim sposobnostima koje se dinamično spajaju s drugim likovima.

 MultiVersus (4).jpg Izvor: Epic Games

Obranite Multiverse sa svojim prijateljima bilo gdje, bilo kada na svim dostupnim platformama. To uključuje potpuno igranje i napredovanje na više platformi. Igrajte inovativno 2v2 co-op iskustvo ili intenzivno 1v1 i 4 igrača. Sve je besplatno. Također možete usavršiti svoje vještine u modu treninga ili staviti svoje vještine na krajnji test u Ranked Competitive. MultiVersus podržava online i lokalnu igru.

Svaki lik u igri MultiVersus imat će svoje vlastito prilagodljivo punjenje povlasticama koje će promijeniti način na koji igrate i način na koji ostvarujete sinergiju sa svojim suigračima. MultiVersus se može pohvaliti intenzivnim natjecateljskim iskustvom s namjenskim poslužiteljima za besprijekorno online igranje.

 MultiVersus (7).jpg Izvor: Epic Games

Igra s visokom prosječnom ocjenom 4,6 (od 5) se za Windows računala redovito ažurira novim likovima, fazama, modovima, događajima u igri, maskama itd. MultiVersus je besplatan za preuzimanje s Epic Games platforme, a vaše računalo treba imati 4 do 8 GB slobodne memorije, Intel Core i5-2300 ili AMD FX-8350 procesor te grafiku GeForce GTX 550 Ti ili Radeon HD 7770.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI