TANNENBERG: Istočni front od 1914. do 1918. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TANNENBERG: Istočni front od 1914. do 1918.

Autor Davor Dakić

Doživite autentičnu akciju iz Prvog svjetskog rata s raznim manevarskim bitkama

 Tannenberg (2).jpg Izvor: Epic Games

Video igru Tannenberg mogu igrati maksimalno 64 igrača, a uz to što je multipplayer može se igrati i kao single player, iz prvog lica. Radnja se događa na istočnoj fronti. Zgrabite svoju pušku, uzmite u ruku sablju i držite plinsku masku blizu dok se pripremate sudjelovati u jednom od najznačajnijih sukoba u povijesti.

Akcijski shooter Tannenberg oživljava velike bitke na istočnom frontu u Prvom svjetskom ratu. 64 igrača se bore za kontrolu nad ključnim sektorima bojnog polja, a svako od njih nudi posebnu stratešku prednost. Ratovanje između Ruskog Carstva, Njemačke i njihovih saveznika nudi novo iskustvo za igrače, što će za ljubitelje povijesti biti odlična pucačina iz prvog lica.

 Tannenberg (6).jpg Izvor: Epic Games

Postoji sedam momčadi, 50+ oružja, osam velikih mapa koje igračima daju taktičku slobodu i način igre za 64 igrača s potpunom podrškom za AI bot tako da možete doživjeti epske bitke u bilo kojem trenutku.

Autentičan FPS iz Prvog svjetskog rata

Ova se povijesna igra odvija na jezerima, šumama, planinama i snježnim ravnicama Istočne fronte - inspirirana je bitkom kod Tannenberga 1914. godine, jednom od najlegendarnijih bitaka za okruživanje u povijesti.

 Tannenberg (1).jpg Izvor: Epic Games

Igrači će moći ovladati nizom autentično modelirane opreme koju su na teren donijeli ruski Frontovik i kozački odredi, poznati latvijski strijelci ili rumunjski pješački odred. Alternativno se mogu pridružiti Centralnim silama (Central Powers) i služiti u Austro-Ugarskoj K.u.K. jedinici, boriti se s njemačkim pješaštvom ili u bugarskom streljačkom vodu.

Manevarski način igre

Uzbudljivi način igre Maneuver odražava prirodu rata na Istočnom frontu dok se 64 igrača bore na velikim mapama gdje se ciljevi i borbene linije uvijek mijenjaju. Preživite smrtonosne bitke boreći se zajedno sa svojom četveročlanom ekipom i koristeći svoje prepoznatljive vještine. U igri postoji obilje povijesnih detalja uključujući karte temeljene na stvarnim bojnim poljima, realistično oružje iz Prvog svjetskog rata, autentične su uniforme, gledat ćete užasnu krv.

 Tannenberg (4).jpg Izvor: Epic Games

Cijena za igru Tannenberg je 19,99 eura, ali je u Epic Games storeu besplatna do 28. srpnja 2022. do poslijepodnevnih sati. Za igranje igre iz 2017. godine na PC i Mac platformi potrebni su vam minimalno Windows 8 odnosno Mac OS 10.11, 4 GB radne i 8 GB na disku, uz Geforce GTX 960M ili Radeon HD 7750.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI