Akcija i avantura u igri Hood: Outlaws & Legends | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Akcija i avantura u igri Hood: Outlaws & Legends

Autor Ivan Vukić

Za 19,99 eura dobit ćete multiplayer video igru koja nije hardverski zahtjevna

 Hood Outlaws & Legends (1).jpg Izvor: Epic Games

S vrlo dobrom prosječnom ocjenom 4,0 video igra Hood: Outlaws & Legends za PC računala bavi se nasilnim srednjovjekovnim svijetom u kojem trebate nadigrati suparničke bande, u multiplayer načinu igranja.

Krećući se u tajnosti kako bi nevidljivo ukrali blago ili dominirajući kroz glasnu i brutalnu borbu, samo će najbolji pobjeći s teško zarađenim bogatstvom. Moto igre je da su svi odmetnici, ali neki će postati legende.

Suočeni s nemilosrdnom, nekontroliranom državom pobunjenici i skitnice bore se za svoje mjesto među legendama. Kako bi osvojili utjecaj na potlačeni narod suparničke se bande natječu u odvažnim pljačkama kako bi pogodile bogate tamo gdje boli. U borbi između narodnog heroja ili odmetnika gladnog zlata samo će najbolji pobjeći s teško stečenim bogatstvom.

 Hood Outlaws & Legends (6).jpg Izvor: Epic Games

Dva tima od 4 igrača natječu se u izvođenju savršene pljačke, u srednjovjekovnim okruženjima kojima patroliraju smrtonosni čuvari. S jedinstvenim vještinama i mističnim sposobnostima svakog lika, tajno se kreću kako bi ukrali nevidljivo blago. Pri tome moraju dominirati kroz glasnu i brutalnu borbu.

Pri tome će se prolijevati krv, bogatstvo će biti pokradeno, a nove legende će se ponovno roditi. U igri Hood: Outlaws & Legends trebate nadigrati protivnike u intenzivnim PvPvE pljačkama za više igrača.

 Hood Outlaws & Legends (1).jpg Izvor: Epic Games

Doživjet ćete nasilni srednjovjekovni svijet u kojem se misticizam natječe s moći koju su stvorili čovjek i korupcija. Potražite svoj plijen i uložite u povlastice, oružje i hrabri novi izgled, uz podršku nakon lansiranja s novim kartama, likovima, načinima igre i događajima.

Igra Hood: Outlaws & Legends je dostupna preko Epic Games platforme, a na računalu trebate imati Windows 10, minimalno AMD FX 6300 X6 ili Intel Core i5-3570K procesor, 8 GB radne i 40 GB memorije na disku, uz 2 GB VRAM, Radeon HD 7870 ili GeForce GTX 660 grafiku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI