GRATIS IGRA Wonder Boy: The Dragon's Trap | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

GRATIS IGRA Wonder Boy: The Dragon's Trap

Autor Ivan Vukić

Video igra je u Epic Games trgovini dostupna besplatno, ali još nekoliko dana

 Wonder Boy The Dragon's Trap (1).jpg Izvor: Epic Games

S prosječnom ocjenom 4,3 Wonder Boy: The Dragon's Trap je single player igra s elementima akcijske avanture. Indie igra se može pohvaliti prekrasnim, ručno crtanim animacijama i preuređenim zvučnim zapisom.

Kultni klasik vraća se s jedinstvenom mješavinom istraživanja, akcije i avanture. Meka-Dragon vas je prokleo u čudovište polu-čovjeka polu-guštera, a u potrazi ste za lijekom. Jedini način na koji se možete vratiti u ljudski oblik je pronaći Salamander Cross, magični predmet s moći uklanjanja kletvi.

Sa svakim ubijenim zmajem kletva se pojačava pretvarajući vas u različite životinje. U igri Wonder Boy: The Dragon's Trap istražujete velike, međusobno povezane lokacije nastanjene mrzovoljnim čudovištima i egzotičnim zmajevima.

 Wonder Boy The Dragon's Trap (4).jpg Izvor: Epic Games

Igrajte igru kao klasični lik igre Hu-Man ili kao njegova potpuno nova, dugo očekivana kolegica Hu-Girl. Postanite čovjek-gušter, čovjek-miš, čovjek-piranja, čovjek-lav i čovjek-jastreb te koristite njihove jedinstvene sposobnosti za otkrivanje najdubljih tajni zemlje.

Uživajte u tri razine težine prilagođene igračima svih vrsta i prebacite se s moderne grafike i zvuka na 8-bitnu grafiku/audio u bilo kojem trenutku — čak i tijekom igranja. Igra Wonder Boy: The Dragon's Trap se igra na Windows računalu, minimum je Windows 7, a preporuka Windows 10.

 Wonder Boy The Dragon's Trap (7).jpg Izvor: Epic Games

Nije bitno koji procesor imate u računalu, bitno je da imate dobru grafičku karticu poput Intel HD Graphics 4000-5000 serija (na 720p), iako ćete bolje proći uz NVIDIA GeForce GTX 760. Bit će dovoljno 4 GB radne, ali preporuka je računalo s 8 GB radne memorije. Što se tiče slobodnog prostora na disku bit će dovoljno samo 1,1 GB memorije. Igra Wonder Boy: The Dragon's Trap je u Epic Games trgovini besplatna za preuzimanje do 21. srpnja 2022., a zatim se naplaćuje 15,99 eura.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI