PREUZMITE ŠTO PRIJE OVU VIDEO IGRU: Unrailed! | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PREUZMITE ŠTO PRIJE OVU VIDEO IGRU: Unrailed!

Autor Igor Martić

Igra s visokom prosječnom ocjenom dostupna je na Epic Games platformi

 Unrailed (1).jpg Izvor: Epic Games

Unrailed! je co-op igra za više igrača u kojoj morate zajedno sa svojim prijateljima raditi na izgradnji željezničke pruge kroz beskrajne proceduralno generirane svjetove. Savladajte nasumične susrete s njegovim stanovnicima, nadogradite svoj vlak i spriječite da iskoči iz tračnica.

Kaotična igra izgradnje željeznice traži prikupljanje resursa i izgradnju tračnica kako biste produžili svoju željeznicu i spriječili da vaš vlak ne može dalje. Ali pazite - postoji samo po jedan alat svake vrste. Suradnja i koordinacija vašeg tima bitna je za preživljavanje ovog sve izazovnijeg putovanja.

 Unrailed (2).jpg Izvor: Epic Games

Svaki svijet je jedinstven! Vi i vaš tim morat ćete svladavati uvijek nove izazove kako biste ostali na pravom putu. Nadogradite svoj vlak kako biste bili spremni za sve što dolazi. Nabavite atomski motor, priključite kompresor ili odaberite iz širokog spektra drugih opcija.

Igrajte kooperativno s do četiri igrača u jednom timu ili izazovite kooperativne vještine svojih prijatelja u igri dva protiv dva. Igra Unrailed! nudi intenzivno i kaotično iskustvo izgradnje željeznice. To su proceduralno generirani svjetovi s 4 različite razine težine, uz dinamički vremenski sustav i ciklus dana i noći.

 Unrailed (4).jpg Izvor: Epic Games

Dostupni su načini igre:
• Endless
• Quick
• Sandbox (do 4 igrača)
• Versus (2 protiv 2 igrača)

Više od 10 nadogradivih vagona služi za modifikaciju vašeg vlaka u beskrajnom načinu rada. Tu su likovi koji se mogu otključati, sustav ponavljanja te mrežni najbolji rezultati s ponavljanjem. Jednostavne kontrole i podijeljena tipkovnica koriste se uz način rada podijeljenog kontrolera.

Unrailed! s prosječnom ocjenom 4,6 možete preuzeti besplatno do 11 kolovoza 2022. Igra će zatim koštati 19,99 eura, a za igranje na Windows računalu potrebno vam je 4 GB radne memorije, 2 GB slobodne memorije na disku, procesor na taktu od minimalno 2 GHz, Intel HD Graphics 520 te DirectX 9. I kontroler, naravno!

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI