WORDLE: Opada li interes za igrom pogađanja slova | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

WORDLE: Opada li interes za igrom pogađanja slova

Autor Igor Martić

Zarazna igra i dalje je u trendu, ali pamti i bolje dane

 Wordle (1).jpg Izvor: Wordle

Kad je Wordle ušao u naše živote krajem prošle godine, doživjevši istinski brzi uspon do slave, nitko nije mogao znati hoće li pompa uskoro prestati i igra pogađanja riječi pasti u zaborav gotovo jednako brzo kao što se pojavila.

New York Times je svakako vidio dovoljno sadržaja iza pompe otkupivši prava na igru od njenog tvorca po cijeni "od niskih sedam znamenki". Od tada, prema podacima o trendovima Google pretraživanja, iako se hype prirodno smirio nakon vrhunca interesa u siječnju i veljači, interes se očito održava, kažu iz Statiste. Infografika pokazuje da su daleko od toga da nestaju, što se tuče upita za pretraživanje za pojmom Wordle u Sjedinjenim Državama.

 Interes za pojmom Wordle u Google tražilici.jpg
Interes za pojmom Wordle u Google tražilici
Izvor: Statista

U pitanju je jednostavna igra koja se može pokrenuti iz bilo kojeg internetskog preglednika, s bilo koje platforme.

Wordle je u studenom (novembru) 2021. igralo 90 ljudi dnevno, početkom siječnja (januara) 2022. godine broj se povećao na 300 tisuća, a pred kraj siječnja je to naraslo na nekoliko milijuna na dan. U igri nema reklama, besplatna je, a igra se bez logiranja – sve što je potrebno je otići na Wordle te riješiti dnevni zadatak.

 Wordle (9).jpg Izvor: Wordle

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI