BOLJI NEGO IKADA: Realm Royale je sada Reforged | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BOLJI NEGO IKADA: Realm Royale je sada Reforged

Autor Davor Dakić

Realm Royale se vratio, uz obnovljen sustav klasa

 Realm Royale Reforged (1).jpg Izvor: xbox

Godinama nakon naizgled konačnog ažuriranja zajednica Realm Royale nastavila je podržavati i okupljati se iza igre, nikad ne odustajući od nade da je renesansa na pomolu. Ta strast nije bila uzaludna jer se Realm vratio donoseći istu igru koju veterani poznaju i vole. Istovremeno su uveli uzbudljive, nove elemente u kojima će uživati stari i novi fanovi.

Tijekom proteklih nekoliko mjeseci mali tim strastvenih Realm programera vrijedno je radio u kovačnici kako bi igračima pružio svježe, novo iskustvo. Vrijeme je da vidimo što možemo očekivati od prvog ažuriranja.

U razredu, sve po svome

Razredi su ključni aspekt igranja u Realm Royale Reforged. Svaka klasa ima svoje jedinstvene prednosti koje podržavaju način na koji igrate. Odabir i ovladavanje vašom klasom ključ je za osvajanje pobjede, a u Realm Royale Reforgedu obnovljen je sustav klasa kako bi igračima dali smislen identitet klase.

 Realm Royale Reforged (3).jpg Izvor: xbox

Neke sposobnosti i oružja sada su specifični za vašu klasu, dajući igračima više fleksibilnosti u načinu na koji mogu oblikovati svoj način igre. Lovci se mogu njihati kroz zrak koristeći svoju kuku za hvatanje dok magovi mogu koristiti moć vatre (ili leda!) kako bi uništili svoje neprijatelje.

Ako trebate pronaći nešto specifično za klasu, potražite nove klasne škrinje koje zajamčeno uvijek sadrže sposobnosti ili oružje koje samo vaša odabrana klasa može opremiti.

Oklop

Na zahtjev javnosti oklop se još jednom vratio u Kraljevstvo zamjenjujući prethodni sustav runa. Oklop dolazi u različitim situacijama i može se opljačkati, opremiti i ponovno iskovati tijekom igranja. Svaki komad oklopa koji opremite dat će vam jedinstvena poboljšanja, poput bržeg kretanja ili regeneracije zdravlja. Oklopite se do mile volje i osvojite Crown Royale!

Nove sposobnosti i oružja

Osim Class Uniqueness i Armor koji se vraćaju razvojni tim je naporno radio na stvaranju novih sposobnosti i oružja dizajniranih da igranje bude uzbudljivije i privlačnije. Zavarajte neprijatelje kao ubojica s novom sposobnošću mamca ili prizovite novu sposobnost vatrene kugle kao čarobnjak da si prokrčite put do besprijekorne pobjede.

 Realm Royale Reforged (2).jpg Izvor: xbox

Ako se želite držati osnova opremite novu univerzalnu automatsku snajpersku pušku i ciljajte svoje neprijatelje jednog po jednog. Putevi do pobjede su beskrajni u Realm Royale Reforged.

Besplatni plijen

Kako bi proslavili izlazak Realm Royale Reforgeda igračima će biti dostupan niz novih, besplatnih sadržaja. Kao zahvalnost dugogodišnjoj Realm zajednici, OG Bundle bit će poklonjen nakon prijave svim veteranima Realm Royalea. Ovaj paket uključuje 4 maske klase, avatare, kožu pileta, zaslon za učitavanje i sprej.

Za pridošlice Forged in Fire Bundle bit će dostupan besplatno jedno ograničeno vrijeme što će otključati potpuno novu kozmetiku kao što su Phoenix Chicken Skin i Skydive Skin, uz nekoliko vatrenih skinova i avatara.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI