BOMBE, BASEBALL, ZMAJEVI: Novi naslovi za Xbox konzolu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

BOMBE, BASEBALL, ZMAJEVI: Novi naslovi za Xbox konzolu

Autor Ivan Vukić

Naslovi će biti dostupni za Xbox Series X|S, Xbox One, Windows 11 i Game Pass

 Dyna Bomb 2.jpg Izvor: xbox

Donosimo pojedinosti o novim nadolazećim igrama te dodatne informacije, a imamo i datume izlaska (koji su ipak podložni promjenama).

Dyna Bomb 2

17. kolovoza 2022. pojavit će se video igra u kojoj trebate odabrati jednog od dva heroja ili oba ako se više volite igrati s prijateljem dok letite i ispaljujete bombe na osam različitih prekrasnih i šarenih razina. Otkrijte skrivene tajne, kupite oružje i nadogradite te srušite zlog dr. Brutusa i njegove sljedbenike kako biste pomogli Jacku i Eli da očiste svoj prekrasan otok u ovoj platformskoj pustolovnoj igri.

 Dyna Bomb 2 (2).jpg
Dyna Bomb
Izvor: xbox

Little League World Series Baseball 2022

Optimizirana za Xbox Series X|S od 16. kolovoza stiže nasloj u kojem trebate odabrati svoj tim i pokazati svoje vještine dok se natječete kroz niz kako biste vidjeli imate li sve što je potrebno da budete proglašeni prvakom Little League Baseball World Series. Ili odmah skočite u akciju uz Quick Play način igranja. Također, sa svojim prijateljima se možete igrati na uzbudljivom lokalnom turniru koji omogućuje igranje za više igrača (najviše do četiri igrača).

 Little League World Series Baseball 2022.jpg
Little League World Series Baseball 2022
Izvor: xbox

Tribes of Midgard

Sredinom kolovoza stiže za Xbox Series X|S kooperativna igra s jedinstvenim spojem akcije, preživljavanja i roguelite elemenata. Obranite svoje selo od hordi osvajača, poput duhova tata i divovskih životinja koji svake noći prijete da će uništiti sjeme Yggdrasila, sveto drvo koje ste se zakleli štititi. Samo štiteći Sjeme vi i vaše pleme možete zaustaviti Ragnarök.

Way of the Hunter

Put lovca odnosno Way of the Hunter stiže 16. kolovoza na Xbox Series X|S. Suočite se s izazovima etičkog lova, potkrijepljeni uvjerljivom pričom, ili jednostavno uživajte u slobodnom istraživanju bogatih okoliša, u ovom autentičnom iskustvu lova koje vam omogućuje istraživanje i lov u velikim otvorenim svjetskim okruženjima u Sjedinjenim Državama i Europi. Otkrijte realistične životinje u prekrasnim prirodnim staništima i rukujte raznim detaljnim i vrlo realističnim oružjem.

 Droid Trivia.jpg
Droid Trivia
Izvor: xbox

Droid Trivia

Izazovite svoje prijatelje ili obitelj na više od 800 pitanja raspoređenih u 15 kategorija. Idite licem u lice u lokalnom multiplayeru na kauču ili igrajte protiv umjetne inteligencije jer možete odabrati igrati četiri ili osam rundi (ili samo one koje želite): Točno ili Netočno, Višestruki izbor, Memorija i pitanja temeljena na slici. Igra dolazi 17. kolovoza.

Robo Revenge Squad

Robo Revenge Squad je co-op akcijska igra za 1 do 4 igrača u kojoj se sve svodi na oružje. Borite se protiv vanzemaljskih robota koristeći Robose napravljene od svakodnevnih predmeta: hladnjaka, disko kugli, palica za bejzbol i sličnih predmeta. Igra stiže 17. kolovoza.

 Robo Revenge Squad.jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI