SLJEDEĆI TJEDAN NA XBOXU: Frogun, Gale of Windoria, Gigapocalypse | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SLJEDEĆI TJEDAN NA XBOXU: Frogun, Gale of Windoria, Gigapocalypse

Autor Krunoslav Ćosić

Nove igre koje će biti dostupne od 1. do 5. kolovoza 2022.

 Turbo Golf Racing (2).jpg Izvor: xbox

Xbox otkriva koje naslove možemo očekivati u danima pred nama.

Azure Striker Gunvolt 3

Sljedeći nastavak u brzoj 2D akcijskoj seriji Gunvolt napokon je stigao s Azure Striker Gunvolt 3. Uravnotežujući zanimljivu priču i zadovoljavajući gameplay Gunvolt 3 je najekstravagantniji ulazak u seriji dosad! Igrajte i kao nova zvijezda Kirin i kao protagonist serije Gunvolt dok se izmjenjujete između njih u hodu i osvajate mnoge pozornice te šefove Gunvolta 3.

 Azure Striker Gunvolt 3 (1).jpg Izvor: xbox

After Wave: Downfall

Arkadna pucačina u kojoj se borite protiv čudovišta s bojnim brodom. Zli Deathrix napao je svijet i poslao misteriozni meteorit uzrokujući veliku poplavu. Nadogradite svoje brodove za bolje performanse u borbi protiv najbrutalnijih neprijatelja. Sadrži lokalni način rada za udruživanje s prijateljima i obitelji.

 After Wave Downfall.jpg Izvor: xbox

Frogun

Optimizirana za Xbox Series X|S u igri Frogun pridružite se Renati dok putuje svijetom mističnih ruševina u epskoj misiji spašavanja svojih roditelja. Frogun je platformska platforma stare škole koja hvata dušu ere PS1/N64, u kojoj je vaša kuka za hvatanje u obliku žabe vaš najbolji prijatelj.

 Frogun.jpg Izvor: xbox

Gale of Windoria

3. kolovoza na Xbox Series X|S te PC računala stiže naslov Gale of Windoria. Lebdite na vjetru oko svijeta u svom letećem kljunu. Iskoristite elementale ne samo u naizmjeničnim bitkama već i u trikovima u tamnici kombinirajući sposobnosti likova. Također pronađite kvarce da ojačate svoju grupu, steknete vještine i razne tehnike.

 Gale of Windoria.jpg Izvor: xbox

Gigapocalypse

Dan poslije, Gigapokalipsa stiže na Xbox Series X|S. 2D pixel art destruction igra inspirirana je klasičnim Kaijū filmovima kao što su "Godzilla" i "King Kong" i klasikom igre Rampage. Sadrži izbor različitih Giga iz pretpovijesnog doba, svemira i zaboravljene povijesti.

 Gigapocalypse.jpg Izvor: xbox

Turbo Golf Racing

Na konzole Xbox Series X|S i računala od 4. kolovoza stiže igra u kojoj vozite svoj automobil. Pojačavajte brzinu, skačite, okrećite se i letite sa svojim automobilom s turbo pogonom dok čipate, udarate i razbijate goleme loptice za golf u uzbudljivoj trci kako biste pobijedili svoje prijatelje i tako došli prije njih do cilja. Osjetite uzbuđenje brzih utrka u arkadnom stilu dok se borite sa svojim prijateljima na nov uzbudljiv način.

 Turbo Golf Racing.jpg Izvor: xbox

Roll The Cat

Optimizirano za Xbox Series X|S dolazi igra u kojoj na svakoj razini morate otkotrljati mačke natrag u njihov krevet; tek tada ćete ih uvjeriti da spavaju. Upotrijebite svoju prostornu logiku i pokušajte vratiti mačke u krevet u ovoj opuštajućoj puzzle igrici sa slatkim mačkama.

 Roll The Cat.jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI