Star Wars Jedi: Survivor izlazi 2023. godine | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Star Wars Jedi: Survivor izlazi 2023. godine

Autor Davor Dakić

Cal i BD-1 vraćaju se u Xbox igru sljedeće godine

 Star Wars Jedi Survivor.jpg Izvor: xbox

Respawn Entertainment, Electronic Arts i Lucasfilm Games predstavili su Star Wars Jedi: Survivor. Nastavak razvija veteranski tim u Respawnu koji stoji iza debija Star Wars Jedi: Fallen Order.

Star Wars Jedi: Survivor proširit će se na legendarne Star Wars priče, svjetove, likove i uzbudljivu borbu. Sljedeće će godine biti dostupan za Xbox Series X|S kako bi stvorio dublje i opsežnije iskustvo Star Warsa za igrače diljem svijeta.

Star Wars Jedi: Survivor počinje pet godina nakon događaja Jedi: Fallen Order. Cal mora ostati korak ispred stalne potrage za Carstvom jer počinje osjećati težinu jednog od posljednjih preostalih Jedija u galaksiji.

Star Wars Jedi: Survivor - službeni teaser
Izvor: Youtube

U pratnji svog pouzdanog pratitelja BD-1, Cal će se na svom putovanju susresti i povezati se s nizom jedinstvenih i zanimljivih likova. Jedi: Survivor proširit će dinamičnu borbu serije na nove i inovativne načine. Kako bi preživio, Cal mora naučiti nove vještine i povećati svoju vezu sa Silom.

Članovi Xbox Game Pass Ultimate usluge na konzolama i PC-ju mogu sustići Calovo dosadašnje putovanje uz pristup Star Wars Jedi: Fallen Order kao dio svog članstva putem EA Playa!

Star Wars Jedi: Fallen Order

Igra Star Wars Jedi: Fallen Order s kraja 2019. godine je akcijsko-pustolovni naslov. Narativno vođena igra za jednog igrača (single player) stavlja vas u ulogu Jedi Padawana koji je za dlaku izbjegao čistku Reda 66 nakon događaja Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith.

 Star Wars Jedi Fallen Order (2).jpg Izvor: xbox

 Star Wars Jedi Fallen Order (1).jpg Izvor: xbox

U potrazi za ponovnom izgradnjom Jedi Reda morate pokupiti komadiće svoje razbijene prošlosti kako biste dovršili obuku, razvili nove moćne sposobnosti Sile i ovladali umjetnošću kultnog svjetlosnog mača – sve dok ste korak ispred Carstva i njegovih smrtonosnih inkvizitora.

Obožavatelji Ratova zvijezda prepoznat će kultne lokacije, oružje, opremu i neprijatelje, a također će upoznati nove likove, lokacije, stvorenja, droide i protivnike. Kao dio ove autentične priče o Ratovima zvijezda obožavatelji će zaroniti u galaksiju koju je nedavno zauzelo Carstvo.

Kao Jedi heroj koji je postao bjegunac, igrači će se morati boriti za opstanak dok istražuju misterije davno izumrle civilizacije, a sve u nastojanju da obnove ostatke Jedi reda dok Carstvo nastoji potpuno izbrisati Jedije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI