UZBUDLJIV TRENUTAK: Rumbleverse je dostupan za Xbox | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

UZBUDLJIV TRENUTAK: Rumbleverse je dostupan za Xbox

Autor Igor Martić

Ova igra se bavi velikim borbama prsa u prsa, a u borbi možete koristiti sve čega se dohvatite

 Rumbleverse (2).jpg Izvor: xbox

Nakon ljeta testiranja i iščekivanja Rumbleverse je dostupan. Ako još niste imali priliku igrati ovaj novi brawler royale je besplatan za igranje i dostupan je upravo sada na Xbox One i Xbox Series X|S.

Rumbleverse je smješten u Grapital City, mjesto koje su izgradili prvaci kao spomenik slavnim tradicijama borbe u prsa. Svaki građanin ovog grada sanja o tome da bude posljednji koji će ostati u Rumbleu.

Rumbleverse najava
Izvor: Youtube

Ovo novo natjecateljsko iskustvo okuplja 40 igrača kako bi vidjeli tko je najbolji. Borba je divlja, a okruženje urnebesno smiješno. Vidjet ćete na što mislimo kada nekoga srušite s vrha zgrade na uglu ulica Jabrone i Pile Drive.

Ova igra se bavi velikim borbama prsa u prsa. Prvi korak u vašoj karijeri Rumblera je stvaranje jedinstvenog lika. Zatim ćete se probiti do Battle Barge kako bi vas ispucali iz topa. Letite zrakom i odaberite svoju zonu slijetanja na ulicama ili na vrhu bilo kojeg nebodera. Tražit ćete sanduke pune nadogradnji i oružja, razbijte ih i krenite u borbu s protivnicima.

 Rumbleverse (1).jpg Izvor: Samsung

Postoji mnogo izbora koje možete napraviti dok usavršavate svoj stil borbe. Gotovo sve na gradskim ulicama može poslužiti kao oružje. Ako nešto možete podići, možete to i baciti! Jurite od susjedstva do susjedstva u potrazi za borbom. Kombinirajte različite poteze i napade kako biste nokautirali svoje protivnike. Borbeni ring će se s vremenom smanjiti pa nemojte dopustiti da vam suci odbroje vrijeme.

Ako ste iskusan borac, Solo način je odličan način da uskočite u akciju i obračunate se sa svima ostalima u gradu. Ako biste radije naučili načine Rumblea vlastitim tempom, način rada Playground omogućuje vam istraživanje Grapital Cityja i provjeru različitih modula obuke razasutih po karti. Ako je igranje s prijateljem više vaš stil oformite se u tim i borite se jedan uz drugog. Prva sezona počinje sljedeći tjedan 18. kolovoza, s potpuno novim načinom otključavanja i rangiranja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI