Kakav ste tenkist isprobajte u igri War Machines: Tanks Battle Game | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Kakav ste tenkist isprobajte u igri War Machines: Tanks Battle Game

Autor Krunoslav Ćosić

S više od 100 milijuna preuzimanja besplatna igra je pravi hit

 War Machines Tanks Battle Game (8).jpg Izvor: Google Play Store

U video igri za pametne telefone War Machines: Tanks Battle Game možete igrati online s ukupno osam igrača. Dakle, borite se protiv maksimalno osam neprijateljskih tenkova. Organiziraju se tjedni ratovi klanova, a igra omogućuje korištenje najmoćnijih i najsmrtonosnijih ratnih strojeva.

U ovoj vojnoj igri radnja se vrti samo oko borbi s tenkovima, a tenkovi će vas podsjetiti na scene koje ste već vidjeli u filmovima Fury i The Beast of War. Cilj vam je uništiti što više tenkova prije nego li netko pogodi vas.

 War Machines Tanks Battle Game (1).jpg Izvor: Google Play Store

 War Machines Tanks Battle Game (9).jpg Izvor: Google Play Store

Svaka pobjeda koju ostvarite omogućuje nabavu novih dijelova za vaš tenk kako bi postao još moćniji i ubojitiji. Dostupni su i novi tenkovi koje možete otključati kroz samu igru. Naravno, novi tenk je moćniji od prethodnog.

Dostupni su i razni ukrasni predmeti kako biste personalizirali izgled vašeg tenka. Igra nudi jako dobru grafiku i izvrsnu kvalitetu zvuka, a upravljanje tenkom preko ekrana pametnog telefona je fluidno te omogućuje jednostavnu kontrolu. Igra War Machines: Tanks Battle Game je dostupna za iPhone, iPad i iPad touch (prosječna ocjena 4,7) i Android pametne telefone (prosječna ocjena 4,2).

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI