PRIDRUŽITE SE EVOLUCIJI: Nova sezona World of Tanks | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PRIDRUŽITE SE EVOLUCIJI: Nova sezona World of Tanks

Autor Ivan Vukić

Stižu novi tenkovi za modove Drugi svjetski rat i Hladni rat

 World of Tanks Modern Armor (5).jpg Izvor: xbox

Pripremite se za najnoviju sezonu World of Tanks Modern Armor – Evolution! Krenite na putovanje kroz povijest tenkova u igri koja vam daje zapovjedništvo nad borbenim strojevima iz Drugog svjetskog rata i Hladnog rata. Uzmite i razne nagrade kako biste postali tanker kakav ste trebali biti.

Imate tri različita načina na koje možete tražiti nagrade: Free Rewards path, Season Pass i Ultimate Season Pass. Svaki tanker može zatražiti nagradu s puta besplatnih nagrada – samo se prijavite i igrajte kako biste počeli osvajati izazove i napredovati kroz sezonu.

Ove sezone razina besplatnih nagrada uključuje razarač tenkova M56 Scorpion i srednji tenk HMH M51 Super Sherman za način Drugog svjetskog rata kao i potpuno novi Iris Amiyr 3D Commander. Odaberite vještine koje Iris može savladati i dodijelite je svom omiljenom vozilu kako biste osvojili bilo koje bojno polje.

 World of Tanks Modern Armor (4).jpg Izvor: xbox

Ako volite isprobavati nove stvari svakako ćete htjeti provjeriti Season Pass. Ne daje vam samo nagrade na svakoj razini povrh onoga što ćete zaraditi od besplatnih nagrada. Također vam daje pristup još jednom novom 3D Commanderu, zajedno s novim hladnoratovskim vozilom sezone, srednjim tenkom Magach 5.

Ali ako želite postići ultimativno sezonsko iskustvo tada se odlučite za Ultimate Season Pass. Ova mega ponuda omogućit će vam pristup svemu, od besplatnih nagrada i regularne sezonske propusnice PLUS 25 automatski završenih razina, trećeg 3D zapovjednika i novog vozila iz Drugog svjetskog rata – lakog tenka T41E1!

 World of Tanks Modern Armor (1).jpg Izvor: xbox

To nije sve čemu se morate radovati. Kad evolucija jednom krene, ne može se zaustaviti. Prošle godine, kada je igra postala poznata kao World of Tanks Modern Armor, predstavljeni su prvi tenkovi temeljeni na vozilima iz Hladnog rata.

Sada, tijekom sezone Evolucije doživjet ćete najnoviju ekspanziju hladnoratovskog načina rada s dolaskom nove grane Tech Tree za frakciju Independent. Ova linija vozila će se povećati na sedam čehoslovačkih i rumunjskih tenkova, od kojih je svaki svestran borac koji se može prilagoditi svemu što vam protivnici bace na put.

 World of Tanks Modern Armor (2).jpg Izvor: xbox

Čak se i sam gameplay razvija sa sezonom. Iskoristit ćete prednosti poboljšanja kao što je sustav upozorenja na projektile i upozorenje koje će vas obavijestiti ako se spremate krenuti u bitku bez zapovjednika poboljšanog vještinama koji upravlja vašim tenkom. Također ćete imati priliku usavršiti svoju tehniku na remasteriranoj karti Halfaya Pass, koja se vraća u rotaciju.

 World of Tanks Modern Armor (3).jpg Izvor: xbox

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI