VIŠE ZA VAŠ SMARTPHONE: Uz ove značajke za Android | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VIŠE ZA VAŠ SMARTPHONE: Uz ove značajke za Android

Autor Krunoslav Ćosić

Izrazite se bolje pri tipkanju, provjerite ažuriranja kamere i zvuke

 Android.jpg Izvor: Google

Isprobajte Google Play Points u aplikacijama i učinite svaki dan osobnijim, zabavnijim i pristupačnijim uz svoj Android smartphone.

Uz prilagođene tekstualne stickere (naljepnice) komunicirajte šarenije nego ikad prije. Samo upišite svoju poruku i odaberite sticker.

Dostupno je više kombinacija emotikona (emoji). Više od tisuću novih kombinacija emotikona omogućuje vam da se izrazite na još jedinstvenije i neočekivanije načine uključujući različite dugine naljepnice koje će vam pomoći da proslavite Pride sa stilom.

 Stickers.jpg Izvor: Google

 Emoji emotikoni.jpg Izvor: Google

Upotrijebite Googleov Play Points za stavke u aplikaciji prilikom naplate. Iskoristite svoje Play bodove za stavke unutar aplikacije prilikom naplate, bez napuštanja omiljenih aplikacija i igara. Pokrijte cijelu stavku Play bodovima ili podijelite između Play bodova i oblika plaćanja.

Neka vas vide onakvima kakvi zaista jeste. Uređujte fotografije pomoću filtara Real Tone koji su dizajnirani da dobro funkcioniraju na različitim tonovima kože. Doživite napredno podešavanje koje prilagođava boju i osvjetljenje samo jednim dodirom.

 Google Play Store.jpg Izvor: Google

Dobijte više detalja, točnost i bolje opise iz slika. Pogledajte automatski opisni tekst za slike na svom telefonu i fotografije s novim načinom slike u Lookoutu. Jasnije pristupite oznakama, izbornicima i računima u stvarnom životu koristeći samo kameru svog Android uređaja.

Prilagodite se točno onome što želite čuti. Prilagodite i poboljšajte kvalitetu zvukova pomoću filtriranja, različitih načina (modova) uz poboljšanu latenciju, smanjenje buke i profinjeni dizajn. Uklonite buku iz okoline za korištenje mikrofona vašeg uređaja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI