ZA ANDROID OS Još bolji emotikoni i jednostavnije dijeljenje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ZA ANDROID OS Još bolji emotikoni i jednostavnije dijeljenje

Autor Krunoslav Ćosić

Postoji više od 3500 različitih emotikona koje Unicode svake godine odobrava

 Emoji emotikoni.jpg Izvor: Google

Emoji za sve

Emoji odnosno emotikoni imaju globalnu publiku te su globalno relevantni. Pie emoji je znatiželjan - prije je izgledao kao specifična američka pita od bundeve. Sada je to nešto što svi prepoznaju. Ova manja promjena znači da taj jedan emoji može predstavljati čitav niz pita — pitu od jabuka, pitu od borovnice, pitu od jagoda, pitu od višanja, pitu od piletine, govedine i gljiva.

 Emotikon emoji torta.jpg Izvor: Google

 Emotikon emoji kupaci kostim.jpg Izvor: Google

Jeste li se ikada zapitali zašto emoji izgledaju onako kako izgledaju? Kao, bikini emoji - zar stvarno treba postojati nevidljivi duh koji ga nosi?

Ostale promjene emotikona odavno su zakašnjele. Ova godina je otvorila oči, a sada i emoji maske za lice. Taj emoji potječe iz Japana, gdje su ljudi redovito nosili maske i prije pandemije COVID-19. Danas je maskiranje univerzalni način iskazivanja ljubaznosti prema drugima.

 Emotikon emoji maska za lice.jpg Izvor: Google

Emotikoni koje ne smijete propustiti

Kada dizajnirate emoji, često morate pretjerivati u veličinama. Emoji za prijevoz sada je lakše vidjeti jer im novi dizajni omogućuju da iskoriste mali prostor koji zauzimaju.

 Emotikon emoji automobili.jpg Izvor: Google

 Emotikon emoji skare.jpg Izvor: Google

Emoji koji obavljaju posao

Međutim, ponekad odstupanje od stvarnosti predstavlja emotikon koji vam se ruga, proganjajući vas u snovima. Netko kad zatvori oči vidi emoji škare. Postoje emotikoni za autocestu. Drugi emoji moraju biti kuhani i pečeni.

 Emotikon emoji hrana.jpg Izvor: Google

Android 12 uključuje sve nove emoji sličice. Kako bi svima bilo lakše vidjeti emoji bez obzira koliko je star telefon ili kada se ažurira vaša omiljena aplikacija za razmjenu poruka, počevši od Androida 12 sve aplikacije koje podržavaju Appcompat automatski će dobiti najnovije i najbolje emoji.

Od nedavno možete slati i primati emoji kroz Gmail i Chat bez straha da će izgledati loše.

 Emotikon emoji autocesta.jpg Izvor: Google

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI