HOGWARTS LEGACY: Novi tip video igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

HOGWARTS LEGACY: Novi tip video igre

Autor Smartlife

U igri će igrači osjetiti novu priču smještenu u Hogwarts oko 1800. godine

 Hogwarts Legacy (11).jpg Izvor: Warner Bros

Na AutoDesk 2022 Day prezentaciji predstavljen je novi video iz igre Hogwarts Legacy koju već dugo, dugo čekamo. Zaista kratak video izazvao je puno ushićenja jer je u 40 sekundi prvi put otkriven djelić priče.

Ovo je nešto što će fanovima Harryja Pottera biti zanimljivo za pogledati, a i svima koji čekamo ovu igru. Hogwarts Legacy je novi tip video igre koja će, kako to kažu Amerikanci "usisati svakog u sebe", a to je zapravo akcijski RPG otvorenog svijeta iz trećeg lica koju je razvio Avalanche Software.

Hogwarts Legacy iz AutoDesk prezentacije
Izvor: Youtube

U igri, igrači će iskusiti novu priču smještenu u Hogwarts negdje oko 1800. godine. Vaš lik je student koji drži ključ drevne tajne koja prijeti da razdvoji svijet čarobnjaka. Igrači će stvarati saveze i okupljati suborce, boriti se protiv mračnih čarobnjaka i odlučivati o sudbini čarobnjačkog svijeta.

Pored toga, igrači će razvijati svoje magične sposobnosti savladavanjem čarolija, kuhanjem napitaka i kroćenjem fantastičnih zvijeri. Hogwarts Legacy će imati impresivne magijske elemente stavljajući igrače u centar njihove avanture da postanu vještice ili čarobnjaci kakvi izaberu biti.

Oni će jačati svoje sposobnosti tj. moći svojih odabranih likova dok budu savladavali čarolije, usavršavali borbene vještine i birali pratitelje koji će im pomoći da se suoče sa smrtonosnim neprijateljima.

Igrači će se, također, susresti s misijama i scenarijima koji će predstavljati teške izbore i odrediti što će oni kasnije kroz igru postati. Poznati likovi iz originalnih Harry Potter fantazija ili Fantastic Beasts filmova vjerojatno će izostati jer je radnja smještena u 19. stoljeću.

Sama autorica, J. K. Rouling nije ni na koji način uključena u razvoj igre (zbog iznošenja stavova na društvenim mrežama koji su uvrijedili transrodne osobe), mada autori uvjeravaju da je priča satkana po ugledu na njeno pisanje.

Hogwarts Legacy State of Play - Official Gameplay Reveal 4K
Izvor: Youtube

Hogwarts Legacy - iza kulisa u 4K
Izvor: Youtube

 Hogwarts Legacy (12).jpg Izvor: Playstation

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI