SAMSUNG I AMAZON UDRUŽUJU SNAGE: Stiže Amazon Luna | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG I AMAZON UDRUŽUJU SNAGE: Stiže Amazon Luna

Autor Krunoslav Ćosić

Amazon Luna preko Samsung Gaming Huba donosi besplatne igre

 Samsung Gaming Hub (5).jpg Izvor: Samsung

Igre su dostupne na Samsung Smart TV-ima iz 2022. i Smart Monitor Series iz 2022. godine. Samsung Electronics i Amazon objavili su da je Amazon Luna sada dostupna na Samsung Gaming Hubu, novoj platformi za otkrivanje streaming igara.

Samsung Gaming Hub, kojeg pokreće Tizen OS, omogućuje igračima trenutni pristup igrama koje vole od vodećih partnera u industriji kao što su Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia, Utomik te od sada i Amazon Luna. Sve je dostupno na jednom mjestu, bez potrebe preuzimanja ili potrebnog dodatnog hardvera.

 Samsung Gaming Hub (2).jpg Izvor: Samsung

Samsung Gaming Hub je odredište za igranje i zabavu. Uz dodatak Amazon Lune Samsung od sada nudi više od 1000 igara za trenutno igranje na Samsung Smart TV-ima čineći Samsung Gaming Hub odredištem broj jedan za streamanje igara.

Igranje omiljenih igrica izravno iz oblaka postalo je lakše nego ikad uz Amazon Lunu i Samsung Gaming Hub. Igračima će na raspolaganju biti neograničeni kanale igranja uključujući Retro Channel i Jackbox Channel te Prime Gaming Channel koji članovima Amazon Primea nudi rotirajući izbor igara za besplatno igranje.

 Amazon Luna.jpg
Amazon Luna
Izvor: amazon

Amazon Luna je usluga igranja u oblaku koja omogućuje igračima da biraju između više od 250 naslova i igraju na računalima, Macovima, Fire TV-ima, Fire tabletima, iOS i Android telefonima i tabletima te Chromebookovima. Od sada korisnici Lune također mogu povezati svoje profile sa Samsung Gaming Hubom i nastaviti igrati na Samsungovim modelima televizora za 2022. godinu.

Igrači mogu igrati svoje Amazon Luna naslove s Luna kontrolerom ili bilo kojim drugim podržanim Bluetooth kontrolerom. Samsung je u kolovozu već lansirao četiri besplatne igre kao dio ponude Prime Gaming Channela uključujući: Control Ultimate Edition, Myst, Garfield Kart i Steel Assault.

 Samsung Gaming Hub (4).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Gaming Hub (3).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI