SAMSUNG ODYSSEY NEO G7: Monitor s Mini-LED tehnologijom | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMSUNG ODYSSEY NEO G7: Monitor s Mini-LED tehnologijom

Autor Krunoslav Ćosić

Dijagonala zakrivljenog monitora je 32 inča, a kućište je u crnoj boji

 Samsung Odyssey Neo G7 (7).jpg Izvor: gavin

Uz Samsung Odyssey Neo G8 (G85NB) s osvježavanjem slike od 240 Hz korejski proizvođač predstavlja još jedan zakrivljeni monitor. Odyssey Neo G7 (G75NB) ima 4K rezoluciju 3840 x 2160 piksela 1000R zakrivljeni VA panel, brzinu osvježavanja od 165 Hz i vrijeme odziva od 1 ms (GtG).

Brzina osvježavanja od 165 Hz uklanja kašnjenje signala za uživanje u igri uz osobito glatko izvođenje radnji. Prepoznajte neprijatelje s nenadmašnom točnošću uz precizne pokrete mišem i sličice bez zamućenja i učinka dvostruke slike.

 Samsung Odyssey Neo G7 (2).jpg Izvor: Samsung

Gubi se granica između stvarnog i virtualnog svijeta - zakrivljenost 1000R oponaša luk ljudskoga oka te se svijet igara pretvara u stvarni svijet koji okružuje igrače omogućavajući im da dublje urone i postignu veće zadovoljstvo u igranju.

Zbog svega prethodno spomenutog monitor pruža vrhunske performanse u igranju. Dodatno, AMD FreeSync Premium Pro, Quantum Mini LED tehnologija i Quantum HDR 2000 s vršnom svjetlinom od 2000 nita i omjer statičkog kontrasta milijun prema jedan idealni su za vrhunsku imerziju koja uranja igrače u virtualni svijet bilo koje igre koju igraju.

 Samsung Odyssey Neo G7 (8).jpg Izvor: gavin

Imerzija je poboljšana CoreSync osvjetljenjem koje se nalazi na stražnjoj strani monitora oživljavajući sadržaj svijetlim i živim bojama koje stvaraju nezaboravnija iskustva. Ergonomsko postolje, uz Auto Source Switch+, osigurava da monitor radi za korisnika i uklanja svako trenje tijekom korištenja za maksimalnu izvedbu, produktivnost i udobnost.

AMD FreeSync Premium Pro odlikuje se Adaptive Sync tehnologijom koja smanjuje kidanje i trzanje slike te latenciju ulaznog signala. Ubacivanje dodatnih sličica po sekundi omogućit će da se svaka scena odvija besprijekorno.

Quantum Matrix tehnologija omogućuje vizualni doživljaj bez premca. Revolucionarna tehnologija Quantum Matrix s Quantum Mini LED zaslonima stvara kontroliranu svjetlinu i savršen kontrast za profinjenu definiciju. Lokalne zone zatamnjenja povećane su na 1.196 i kombiniraju se s najvišim 12-bitnim razinama crne boje radi stvaranja kvalitete slike bez premca.

Ostvarite konkurentnu prednost dok igrate igrice s praćenjem zraka (Ray Tracing) uočavanjem skrivenih neprijatelja pomoću njihovih odraza. Uz UHD rezoluciju Odyssey Neo G7 omogućava igračima da vide sliku visoke kvalitete i detalje vjerne stvarnosti.

Praktično je što igrači do svog sadržaja mogu brže doći, bez potrebe za listanjem višestrukih ulaza, jednostavnim uključivanjem računala kako bi monitor odmah prepoznao i prebacivao se između ulaza. Cijena za je Samsung G75NB je 9.759 kuna.

 Samsung Odyssey Neo G7 (9).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Odyssey Neo G7 (10).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Odyssey Neo G7 (11).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI