SMART MONITORI: Samsung prodao više od milijun monitora | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SMART MONITORI: Samsung prodao više od milijun monitora

Autor Krunoslav Ćosić

Ogromna brojka je postignuta na globalnoj razini

 Samsung Smart Monitor M8 (3).jpg Izvor: Samsung

Prvi pametni monitor Samsung je predstavio krajem 2020. godine, a od tada je krenuo streloviti rast prodaje. Smart Monitor je „uradi sve“ monitor – podržava Smart Hub pružajući savršen kućni ured i okruženje za školske obveze bez potrebe za povezivanjem s računalom ili bilo kojim drugim vanjskim uređajem.

Ova serija samostalnih monitora korisnicima omogućuje uživanje u raznim OTT uslugama kao što su Netflix, Samsung TV Plus i YouTube. Dakle, bez spojenog računala. Sve se obavlja preko samog monitora te se s razlogom zove pametni.

Pretražujte web, uređujte dokumente i radite na projektima, sve bez potrebe za zasebnim računalom. S novim Workmodeom također možete daljinski pristupiti drugom računalu, koristiti Microsoft 365 programe pa čak i povezati se sa Samsung mobilnim uređajima uz Samsung DeX za besprijekoran rad.

 Samsung Smart Monitor M8 (1).jpg Izvor: Samsung

Samsung je ove godine poboljšao svoju ponudu te sada nudi 11 vrhunskih pametnih monitora, uključujući modele M8, M7 i M5. Među njima izdvaja se novi model M8 u tankom dizajnu te četiri boje Topla bijela, Ružičasta zalaska sunca, Dnevno svjetlo plava i Proljetno zelena.

Elegantan dizajn M8 monitora dobro se uklapa u svako okruženje, zadovoljavajući niz različitih zahtjeva korisnika koji ih koriste u raznim situacijama – u dnevnom boravku, kuhinji, spavaćoj sobi, uredu…

 Samsung Smart Monitor M8 (4).jpg Izvor: Samsung

Monitor dijagonale 32 inča nagrađen na sajmu CES 2022 ima uklonjivu kameru SlimFit Cam M8, aplikaciju za videokonferencije i druge inovativne tehnologije prikaza, što su glavni pokretači njegove popularnosti jer se ljudi prilagođavaju novim životnim stilovima – poput rada od kuće i školovanja kod kuće.

Samsung je za M8 počeo primati prednarudžbe u SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj i mnogim drugim zemljama krajem ožujka 2022. Prednarudžbe za proizvod nadmašile su očekivanja tvrtke odražavajući popularnost proizvoda u cijelom svijetu. U prvom tromjesečju prodaja serije Smart Monitora, uključujući i prodaju M8 po narudžbi, porasla je za približno 40% u odnosu na isto razdoblje prošle godine.

 Samsung Smart Monitor M8 (5).jpg Izvor: Samsung

 Samsung Smart Monitor M8 (2).jpg Izvor: Samsung

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI