SVI SE PITAJU: Što se to događa s Instagramom | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SVI SE PITAJU: Što se to događa s Instagramom

Autor Smartlife

O promjenama koje su zahvatile društvenu mrežu oglasio se i šef kompanije

  Izvor: Profimedia

Društvene mreže se uvijek razvijaju i nastavit će to u godinama koje dolaze. Jesu li promjene uvijek dobre ostaje za vidjeti. Ipak, kako se mnoge platforme prebacuju na video da bi se borile ili čak pratile uspjeh koji postiže TikTok sigurno će doći do reakcije dugogodišnjih korisnika koji žele originalno iskustvo koje su zavoljeli.

Nakon nedavnih promjena izgleda platforme Instagram korisnici su masovno negodovali. U pokušaju da izgladi stvari šef kompanije Adam Mosseri je na svom Twitter računu objasnio promjene platforme i što bi se moglo dogoditi ubuduće.

Mosseri je upoznat sa žalbama zbog nedavnih promjena. Problemi su se pojavili upravo kada je platforma počela usvajati feed preko cijelog ekrana, kao što to čini TikTok. Mosseri je naveo da je u svojoj trenutnoj iteraciji to samo test, novi feed "još nije dobar" te će se poboljšati prije nego što bude dostupan svima.

Mosseri se nije ustručavao podijeliti kako će izgledati budućnost platforme i izjavio je da, iako su fotografije dio naslijeđa platforme, nastavit će se više fokusirati na video snimke u budućnosti. Kako navodi, proširenje na video se događa prirodno jer kreatori prihvaćaju takav sadržaj i koriste platformu za video snimke.

 Instagram Reels.jpg Izvor: Shutterstock

Posljednja točka o kojoj je Mosseri govorio su preporuke. Preporuke u ovom trenutku nisu savršene i ako dobijete loše preporuke onda se Instagram treba poboljšati. Srećom, platforma nudi načine za odustajanje od preporuka, iako nijedna od opcija nije trajna. Ovo se radi kako bi se pomoglo kreatorima da podijele svoj rad na platformi. Naravno, za svakog dugogodišnjeg stvaratelja ovo je velika promjena koju treba prihvatiti. Srećom, čini se da platforma sluša.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI