Stigla je igra Forza Horizon 5: Hot Wheels | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Stigla je igra Forza Horizon 5: Hot Wheels

Autor Davor Dakić

Istražite nove staze, 10 novih automobila, nove priče i nove načine pomoći u vožnji

 Forza Horizon 5 Hot Wheels (2).jpg Izvor: xbox

Hot Wheels Park sadrži mnoštvo novih i raznolikih bioma: od krševitog Divovskog kanjona do smrznute tundre koja kaplje u rastopljenu lavu u Ledenom kotlu. Vozi se po krošnjama drveća koje se uzdiže iznad epskih vodopada u Forest Fallsu.

U novoj video igri Forza Horizon 5: Hot Wheels uveli su nove vrste staza – točnije 212 kilometara Hot Wheels staza kako bi vaše iskustvo Hot Wheelsa bilo drugačije. Od navigacije snježnom ledenom stazom do hidroplaninga na Water Flumesu treba, zadržati kontrole nad neravninama Rumblea. Prkosit ćete gravitaciji na futurističkim Magnet stazama.

 Forza Horizon 5 Hot Wheels (5).jpg Izvor: xbox

Uz trenutno ubrzanje koje omogućuje Speed Boosts, potpuno novi Air Tracks vam daju konstantnu brzinu kroz vrijeme omogućujući vam da postupno budete sve brži i brži prije nego što postignete najveću moguću brzinu.

Što je još novo?

Uz novu kartu Horizon Hot Wheels Park visoko iznad oblaka u Meksiku tu su razne nove značajke za istraživanje. Postanite legenda Hot Wheelsa: morat ćete dokazati da možete svladati ekstremne brzine Hot Wheels Parka prije nego što napredujete u sve brže i brže klase automobila. Akademija Hot Wheels uvodi novi sustav napredovanja koji je podijeljen u pet razina s nagradama, događajima i misijama povezanim sa svakom.

 Forza Horizon 5 Hot Wheels (3).jpg Izvor: xbox

Hot Wheels: Povijest brzine (A History of Speed) sadrži pet poglavlja koja se otključavaju uz vaš Hot Wheels rang vodeći vas na sveobuhvatno putovanje kroz povijest Hot Wheelsa dok usput izvodite zabavne vratolomije i izazove.

Utrkujte se s prijateljima i zajednicom, kao prvi u franšizi te od sada možete igrati cijelu ekspanziju od samog početka u suradnji, uključujući uvodnu Hot Wheels Expedition. Stvorite vlastitu Hot Wheels avanturu u EventLabu: Hot Wheels Creation Kit sadrži više od 80 staza i kaskaderskih dijelova koji se mogu odmah spojiti.

Horizon Hot Wheels Park ima indikator prevrtanja koji se dinamički mijenja na temelju rotacije automobila tijekom vožnje na Hot Wheels stazama s vještinama koje se pokreću na temelju brzine i kuta nagiba automobila. Možete zadržati vještinu nakon određene minimalne udaljenosti stalnog naginjanja ili možete održati lanac vještina tako da vozite ekstremno, ali čisto.

 Forza Horizon 5 Hot Wheels (6).jpg Izvor: xbox

Ekskluzivno za igranje na Hot Wheels Parku, nove opcije vidnog polja kamere po prvi put dolaze na konzolu, uključujući Chase Cam FOV i Far Chase Cam FOV. Prema zadanim postavkama postavljeni su na maksimum i neće se odražavati tijekom vožnje u Meksiku. Korisnici osobnog računala također mogu prilagoditi ove postavke kao i FOV kamere za vozača, FOV kamere na nadzornoj ploči, FOV kamere na haubi i FOV kamere na braniku.

Osim toga, dodan je prekidač Motion Blur na konzoli koji omogućuje igračima da biraju između kratkog i dugog Motion Blura ili potpuno onemoguće značajku. A novi Hot Wheels Stunt Steering asistent također se može uključiti što vam pomaže da se odmaknete od rubova staze kada vozite kroz jako nagnute ili obrnute Hot Wheels dijelove staze.

 Forza Horizon 5 Hot Wheels (1).jpg Izvor: xbox

 Forza Horizon 5 Hot Wheels (4).jpg Izvor: xbox

Posljednje i svakako ne manje važno je da se možete veseliti vožnji 10 novih automobila u Forza Horizon 5: Hot Wheels. Nakon što završite Hot Wheels Expedition stići ćete u Horizon Hot Wheels Park s prvim novim automobilom, Hot Wheels Baja Bone Shakerom iz 2013.

Forza Horizon 5: Hot Wheels - Official Announce Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI