NOVE VIBER FUNKCIONALNOSTI: Značajke koje će vam uljepšati ljeto | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVE VIBER FUNKCIONALNOSTI: Značajke koje će vam uljepšati ljeto

Autor Krunoslav Ćosić

Stižu sezonski AR filtri, naljepnice i čestitke, horoskop te preporučeni kanali

 Viber.jpg Izvor: Viber

Viber je ovog ljeta kreirao novi zabavni paket stickera koji će vam pomoći da izrazite svoje osjećaje stickerom snažnijim od tisuću riječi! Preuzmite ga ovdje.

Izražajne maske, uljepšavanje i druge opcije koje gamifikacija nudi dio su Viber AR-a, a za ljeto stiže 11 novih tematskih filtara kako bi svatko mogao doživjeti atmosferu odmora gdje god se nalazio. Možete vidjeti sebe prekrivene cvijećem ili morskih stvorenjima, izgorjele od sunca, zakopane u pijesku ili surfajući na valovima. Isprobajte ove i druge filtere dodirom na ikonu duha u Viber kameri i pošaljite sliku ili video sebe s filtrom dragim osobama.

 Viber sticker.jpg Izvor: Viber

Viber je pripremio poseban izbor čestitki koje možete poslati dragim osobama i izmamiti im osmijeh na lice. Primjerice, tijekom ljeta vas očekuju Svjetski dan emotikona 17. srpnja i Svjetski dan prijateljstva 30. srpnja - digitalne čestitke za ove i druge prigode možete pronaći ovdje.

Astrologija je samo upiranje prstom u stvarnost, tako se barem kaže. Stoga nemojte riskirati i provjerite jesu li vaši planovi usklađeni s onim zvjezdanima pomoću Viberovog ljetnog horoskopa.

Kanal Putnog kofera na Viberu dijeli zanimljive informacije i savjete o raznim destinacijama ne samo u Hrvatskoj i već i u inozemstvu te će vam pomoći da planirate svoje sljedeće putovanje. Ne gubite vrijeme - preuzmite sticker paket Putnog kofera, inspirirajte se putovanjima i počnite se pripremati za novu destinaciju.

 Viber sticker putovanja.jpg Izvor: Viber

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI