FALL GUYS IGRA: Od sad je besplatna za preuzimanje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

FALL GUYS IGRA: Od sad je besplatna za preuzimanje

Autor Smartlife

Igra se može igrati na PC-ju, PS4, PS5, Xbox One, XSX, XSS i Switchu

 Fall Guys Ultimate Knockout (1).jpg Izvor: Youtube

Nakon lansiranja 2020. godine developer Mediatonic je nedavno najavio da će igra Fall Guys: Ultimate Knockout postati besplatna za igranje. Vrijeme čekanja je prošlo i igrači se sada mogu dočepati ove preslatke battle royale igre, a tu je i potpuno novi sadržaj kako bi se proslavio ovaj događaj.

Na radost brojnih fanova Fall Guys Season 1: Free For All je dostupna za PC i konzole. Ovo znači da je igra, osim na računalima, besplatna za preuzimanje i na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S i Nintendo Switch konzolama.

 Fall Guys Ultimate Knockout (2).jpg Izvor: Youtube

Igra na računalima prelazi na Epic Games, što znači da će biti uklonjena sa Steam platforme, ali postojeći igrači nemaju razloga za brigu. Oni koji su već posjedovali igru moći će nastaviti igrati na isti način kako su to činili do sad, a novi igrači će morati koristiti Epic Games Store ne bi li je skinuli.

Mediatonic je potvrdio da je cross-play i cross-progression prisutan, što znači da ćete se moći udružiti s prijateljima, neovisno o platformi na kojoj igraju. Fall Guys možete preuzeti na ovom linku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI