ROCKET LEAGUE: Odigrajte ju potpuno besplatno | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

ROCKET LEAGUE: Odigrajte ju potpuno besplatno

Autor Igor Martić

Epic games daruje igru s visokom ocjenom 4,6, a igra je predstavljena prije dvije godine

 Rocket League (2).jpg Izvor: Epic Games

Sportska, racing video igra Rocket League je snažan hibrid nogometa u arkadnom stilu i nereda u vozilima s lako razumljivim kontrolama i fluidnim natjecanjem vođenim fizikom.

Preuzmite igru Rocket League s Epic Games (potreban vam je samo račun) i natječite se u visokooktanskom okruženju i kaosu. Možete prilagoditi svoj automobil, izaći na teren i natjecati se u jednoj od najhvaljenijih sportskih igara svih vremena.

Na teren izlazite sami ili s prijateljima u mrežnim načinima 1 na 1, 2 na 2 i 3 na 3 ili uživajte u dodatnim načinima poput Tutnjave, Snježnog dana ili Hoops. Otključajte predmete u Rocket Passu, popnite se na natjecateljske rangove, natječite se u natjecateljskim turnirima, dovršite izazove, uživajte u napredovanju na različitim platformama i još mnogo toga!

 Rocket League (7).jpg Izvor: Epic Games

Dostupni su i novi izazovi u kojima trebate dovršiti tjedne i sezonske izazove kako biste besplatno otključali stavke za prilagodbu. Osjetite natjecateljsku energiju. Pridružite se besplatnim turnirima i natječite se cijele sezone protiv timova na svom rangu. Možete zaraditi nove nagrade.

Od Haunted Hallows do Frosty Fest uživajte u vremenski ograničenim događajima koji sadrže svečane predmete u igri koji se mogu otključati igranjem na mreži, Pripazite na modove i arene s ograničenim vremenom.

Podijelite svoj Rocket League inventar, natjecateljski rang i Rocket Pass Tier na bilo kojoj povezanoj platformi. Svoj automobil možete prilagoditi s gotovo beskrajnim mogućnostima prilagodbe. Nabavite predmete u igri za dovršavanje izazova, pregledajte trgovinu predmeta ili napravite nacrte za vrhunski sadržaj za svoj automobil.

 Rocket League (8).jpg Izvor: Epic Games

Igra Rocket League u Epic Games ocjenjivanju ima visoku ocjenu 4,6, kritika je igri koja se igra na Windowsima dala ocjenu 93%. Vaše računalo minimalno mora imati 64-bitni Windows 7 (koji se još uvijek poprilično koristi), procesor na 2,5 GHz ili više, 4 GB radne i 20 GB memorije za spremanje igre na računalo. Provjerite i grafiku, bit će dovoljna NVIDIA GeForce 760 ili AMD Radeon R7 270X. Najbolje iskustvo imat ćete uz 8 GB radne memorije te neku od grafika poput NVIDIA GeForce GTX 1060 ili AMD Radeon RX 470.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI