Besplatna igra za vikend, ali i za cijelu godinu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Besplatna igra za vikend, ali i za cijelu godinu

Autor Ivan Vukić

Jotun: Valhalla Edition je rukom nacrtana akcijska istraživačka igra

 Jotun Valhalla Edition (3).jpg Izvor: Epic Games

Igra je smještena u nordijskoj mitologiji. U Jotun: Valhalla Edition Thora je vikinška ratnica koja je umrla neslavnom smrću i mora se dokazati bogovima kako bi ušla u Valhallu. Morat ćete u ime Thore impresionirati bogove.

Istražite goleme regije nordijskog čistilišta kako biste pronašli rune za oslobađanje jotuna, divovskih nordijskih elementala. Borite se s njima koristeći samo svoju masivnu dvoručnu sjekiru, blagoslov bogova i svoje vještine!

Jotun: Valhalla Edition sadrži Valhalla Mode, ultimativnu bitku protiv još žešćih verzija Jotuna! Bit će to pravi izazov za one koji žele impresionirati bogove.

 Jotun Valhalla Edition (5).jpg Izvor: Epic Games

Igra ima cijenu 14,99 eura, ali je do 19. svibnja 2022. Jotun: Valhalla Edition besplatna za preuzimanje iz Epic Games trgovine u kojoj morate imati samo otvoren korisnički račun. Thunder Lotus je ovu avanturističko-akcijsku Indie igru za Windows i Mac platforme predstavio u 2019. godini.

Kritika je igri Jotun: Valhalla Edition dala ocjenu 50%, ali neki igrači su igri dali ocjenu 8/10. Jedan od komentara je da je to “prekrasna animacija u kojoj se autentičan nordijski osjećaj poboljšava s impresivnom 2D akcijskom avanturom.”

Ako ćete igru igrati na Windows platformi računajte na minimum 8 GB prostora na disku, Windowsi mogu biti stariji (Windows 7), morate imati barem 4 GB radne memorije te 1,8-gigahercni procesor te Direct-X kompatibilnu grafičku karticu s najmanje 256 MB video memorije. Specifikacije za Mac računalo traže isti memorijski kapacitet, nešto više takta procesora (2,4 GHz) te Intel Iris 1536 grafiku.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI