PREY: Stvari su krenule užasno po zlu | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

PREY: Stvari su krenule užasno po zlu

Autor Krunoslav Ćosić

U igri se nalazite u svemirskoj postaji koja kruži oko Mjeseca

 Prey (6).jpg Izvor: Epic Games

Video igra Prey smještena je u svemir, a vi se na početku igre budite u brodu Talos I, u 2032. godini te orbitirate oko Mjeseca. U single player igri s elementima akcije i avanture iz prvog lica vi ste ključni subjekt eksperimenta koji je trebao zauvijek promijeniti čovječanstvo. Ali, stvari su krenule užasno po zlu.

Svemirsku stanicu su preplavili neprijateljski raspoloženi vanzemaljci i sada ste u lovu. Dok kopate po mračnim tajnama Talosa I i vlastitoj prošlosti morate preživjeti koristeći alate koji se nalaze na postaji - svoju pamet, oružje i sposobnosti za savijanje uma. Sudbina Talosa I i svih na njemu je u vašim rukama.

 Prey (8).jpg Izvor: Epic Games

Znanstveno-fantastični triler

Međutim, na brodu Talos I ništa nije onako kako se čini. Kao Morgan Yu zaputit ćete se i sami otkriti tragove koje ste ostavili i otkriti istinu o svojoj prošlosti. Kakvu ćete ulogu igrati u TranStarovim planovima i tajanstvenoj prijetnji koja pustoši stanicu?

U orbiti oko Mjeseca svemirska postaja Talos I simbolizira vrhunac privatnog svemirskog poduzeća. Istražite raskošno svemirsko plovilo dizajnirano da odražava korporativni luksuz 1960-ih i navigirajte međusobno povezanim, nelinearnim putovima izgrađenim kako bi sakrili bezbroj tajni.

 Prey (1).jpg Izvor: Epic Games

Sjenovita vanzemaljska prisutnost koja napada Talos I je živa ekologija koja želi uništiti svoj plijen. Na vama je, jednom od posljednjih preostalih preživjelih na stanici, da okončate smrtonosni napad ovih proganjajućih grabežljivaca.

Steknite izvanzemaljske sposobnosti kako biste razvili posebnu kombinaciju moći i nadogradili svoje jedinstvene vještine. Izrađujte sve korisnije predmete s nacrtima, napravama i alatima na stanici kako biste prevladali opasne prepreke na putu. Preživite prijetnje bez presedana svojom pameti i sposobnošću improvizacije.

 Prey (5).jpg Izvor: Epic Games

Borit ćete se s ogromnim izgledima da pobjegnete iz tajne baze na Mjesecu TranStar u kojoj su neprijatelji s kojima se susrećete, opasnosti s kojima se suočavate, ciljevi koje postižete i plijen koji skupljate drugačiji svaki put kada igrate.

Igra Prey je dobila dobre ocjene, a zahtijeva 8 GB radne i 20 GB interne memorije, Intel i5-2400 ili AMD FX-8320 te GTX 660 2GB ili AMD Radeon 7850 2GB. Potreban vam je 64-bitni procesor te Windows 7, Windows 8 ili Windows 10. Cijena za videu igru je 39,99 eura, a Epic Games u svojoj trgovini igru Prey nudi besplatno u periodu od 12. do 19. svibnja 2022.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI