VRIJEME JE ZA PARADIGM: Nadrealna pustolovna igra | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

VRIJEME JE ZA PARADIGM: Nadrealna pustolovna igra

Autor Ivan Vukić

Komična single player video igra upravo je besplatna i ne morate za nju ništa platiti

 Paradigm (9).jpg Izvor: Epic Games

Paradigm je nadrealna pustolovna igra smještena u čudnu i postapokaliptičnu istočnoeuropsku zemlju Krusz. Igru možete igrati kao zgodni mutant, Paradigm, čija se prošlost vraća proganja ga u obliku genetski modificiranog ljenjivca koji bljuje slatkiše. Da, zvuči smiješno, ali i cijena od 0 (bilo čega, eura, kuna, dinara, maraka, dolara, juana) je mamac za sve koji imaju otvoren račun u Epic Games trgovini.

 Paradigm (4).jpg Izvor: Epic Games

Inicijalno je cijena video igre Paradigm samo 11,99 eura, a besplatna je za preuzimanje do 5. svibnja 2022. godine u 17 sati. Pa požurite i preuzmite igru u svoju biblioteku, a igrati ju možete i preko ljeta ili zime.

Igra za koju će vam trebati minimalno Windows Vista, dostupna još od 2007. godine, nije zahtjevna niti to po pitanju radne memorije (2 GB) niti prostora koji će zauzeti (trebate minimalno 5 GB prostora na disku).

Paradigmov nesretni život počinje u DUPA genetics, tvrtki koja prodaje čudo od djece bogatima i moćnima koji ne žele prepustiti svoje nasljedstvo svojoj siromašnoj biološkoj djeci. Nešto je pošlo po zlu tijekom procesa rasta Paradigme i on je ostao užasno mutiran. Kako bi spasila svoju reputaciju, DUPA je odvratno dijete bacila u obližnji napušteni gradić u neosovjetskom području prisilivši ga da se brine sam za sebe.

 Paradigm (2).jpg Izvor: Epic Games

Paradigm nije dopustio da ga to sruši i utjehu je pronašao u glazbi. Sanja o tome da postane najbolji umjetnik elektronske glazbe kojeg je svijet ikada vidio! Nažalost, njegova prošlost će ga sustići i on nevoljko mora postati spasitelj svijeta.

Na svom putovanju Paradigm susreće niz čudnih likova poput psihopatskog superheroja, zlog lijenčinu, viteza tajnika i vođu glam metal kulta. Igru Paradigm predstavio je 2017. godine Janerka Productions, a dostupna je za Windows OS.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI