TERRAFORMING MARS: Naseljavanje Crvenog planeta | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

TERRAFORMING MARS: Naseljavanje Crvenog planeta

Autor Krunoslav Ćosić

Terraformiranje Marsa omogućuje kontrolu korporacije s određenim profilom

 Terraforming Mars (3).jpg Izvor: Epic Games

U video igri Terraforming Mars bavite se projektnim kartama, pokrećete proizvodnju, gradite svoje gradove i zelene površine. Istovremeno se utrkujete za prekretnice i nagrade.

Počelo je osvajanje Crvenog planeta

Korporacije se u igri Terraforming Mars natječu u pretvaranju Marsa u nastanjiv planet trošenjem ogromnih resursa i korištenjem inovativne tehnologije za podizanje temperature, stvaranje atmosfere koja omogućuje disanje i stvaranje oceana od vode. Kako terraformiranje bude napredovalo sve će se više ljudi doseljavati sa Zemlje kako bi živjeli na Crvenom planetu.

 Terraforming Mars (1).jpg Izvor: Epic Games

Radnja igre događa se u 2400-im godinama. Čovječanstvo počinje terraformirati planet Mars. Divovske korporacije, sponzorirane od strane Svjetske vlade na Zemlji, pokreću ogromne projekte za stvaranje uvjeta pogodnih za život.

U Terraforming Mars predstavljate jednu od tih korporacija i radite zajedno u procesu terraformiranja, ali se natječete za dobivanje pobjedničkih bodova koji se dodjeljuju ne samo za vaš doprinos terraformiranju već i za unaprjeđenje ljudske infrastrukture u cijelom Sunčevom sustavu i druge hvalevrijedne stvari.

Terraforming Mars (by Asmodee Digital) IOS Gameplay Video (HD)
Izvor: Youtube

Igrači stječu jedinstvene projektne kartice (postoji 200 različitih). Projekti (kartice) mogu predstavljati bilo što, od upoznavanja biljnog svijeta ili životinja, bacanja asteroida na površinu, izgradnje gradova do rudarenja Jupiterovih mjeseci i uspostavljanja industrije stakleničkih plinova za zagrijavanje atmosfere.

Karte vam mogu dati trenutne bonuse kao i povećati vašu proizvodnju različitih resursa. Mnoge karte također imaju zahtjeve i mogu se koristiti kada se temperatura, kisik ili pokrivenost oceanom dovoljno povećaju.

 Terraforming Mars (4).jpg Izvor: Epic Games

Kupnja karata je skupa tako da postoji ravnoteža između kupnje karata (3 megakredita po kartici) i stvarnog igranja (što može koštati od 0 do 41 megakredita, ovisno o projektu). Standardni projekti su uvijek dostupni kao dopuna vašim karticama.

Igru Terraforming Mars u 2018. godini predstavio je Asmodee Digital, ima cijenu 19,99 eura, a u Epic Games trgovini trenutno je na akciji za 0 eura. Posjetite Epic Games trgovinu te sa svojim računom preuzmite igru besplatno do 12. svibnja 2022. do 17 sati.

 Terraforming Mars (5).jpg Izvor: Epic Games

 Terraforming Mars (2).jpg Izvor: Epic Games

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI