SUPRALAND: Igra za vikend, ali i za dugo ljeto | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SUPRALAND: Igra za vikend, ali i za dugo ljeto

Autor Krunoslav Ćosić

Ovo je miks Portala, Zelde i Metroida, a besplatna igra nije zahtjevna za vaše računalo

 Supraland (5).jpg Izvor: Epic Games

Mehanika borbe inspirirana je starim, brzim pucačkim igrama kao što su Unreal, Doom i Quake potičući gađanje velikom brzinom i skakanje dok pucate hitac za hicem na horde neprijatelja koje jure bez potrebe za brigom o ponovnom utovaru oružja.

Do 23. lipnja 2022. ne propustite povećati broj igraćih naslova u svojoj biblioteci. Epic Games časti s novom video igrom – Supraland inače košta 19,99 eura, ali uz račun na popularnoj gaming platformi igru možete preuzeti potpuno besplatno.

U igri Supraland istražujte prostranstva, rješavajte različite zagonetke, a mora ćete pobijediti čudovišta te pronaći tajne nadogradnje i dobiti nove sposobnosti koje vam pomažu doći do novih mjesta.

 Supraland (3).jpg Izvor: Epic Games

Igra se igra između 12 do 25 sati tako da ćete ju moći odigrati tijekom vikenda, bez ikakvih problema i napora. Igra se u prvom licu na računalu s Windowsima. Supraland je Puzzle igra, a glavni izvori inspiracije su Zelda, Metroid i Portal.

Supraland pretpostavlja da ste inteligentni i dopušta vam da igrate samostalno. Priča je jednostavna, daje vam sveobuhvatni cilj za postizanjem uspjeha, a zatim vas oslobađa. Unatoč vizualima prilagođenim djeci, igra cilja na iskusne igrače.

Istražujete veliki međusobno povezani svijet u kojem je većina načina isprva neprohodna dok ne pronađete nove sposobnosti za prevladavanje tih prepreka. Kamen temeljac Supralandovog dizajna bio je stvaranje sposobnosti koje su toliko svestrane da će vas i dalje iznenađivati koliko različitih namjena imaju. Ako kombinirate svoje sposobnosti, mogućnosti postaju još veće.

 Supraland (6).jpg Izvor: Epic Games

Većinu vremena u igri bavite se istraživanjem svijeta pješčanika kako bi otkrili razne tajne. Često ćete misliti da ćete izaći iz okvira i pobijediti, ali kasnije vas čeka škrinja s vrlo isplativom nadogradnjom. Supraland poštuje vaše vrijeme i ne opterećuje vrijeme igranja neograničenim kolekcionarskim predmetima.

Što dublje uđete u igru više ćete se suočavati s kreativnim zagonetkama koje nikada niste nigdje prije vidjeli, potičući vas da zastanete i razmislite o tome koje sposobnosti imate i kako ih možete upotrijebiti na još jedan način.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI