SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA: Borderlands 3 | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

SAMO ZA STARIJE OD 18 GODINA: Borderlands 3

Autor Krunoslav Ćosić

Pucačina iz prvog lica može se igrati samostalno ili u društvu

 Borderlands 3 (7).jpg Izvor: Epic Games

Vraća se originalni pucač-pljačkaš. U igri Borderlands 3 doslovno ćete izbušiti svoje neprijatelje kako biste spasili svoj dom od najnemilosrdnijih vođa kultova u galaksiji.

Bit ćete jedan od četiri potpuno nova lovca na trezore. Svaki s jedinstvenim sposobnostima, stilovima igre, vještinama i mnoštvom mogućnosti personalizacije. Svi lovci na trezore sami su sposobni za strašan kaos, ali zajedno su nezaustavljivi.

 Borderlands 3 (2).jpg Izvor: Epic Games

To su vrhunski lopovi Borderlandsa koji traže blago, svaki s dobrim mogućnostima vještina, sposobnostima i prilagodbom. Igrajte solo ili se pridružite prijateljima kako biste se borili protiv ludih neprijatelja, osvojili hrpu plijena i spasili svoj dom.

Zaustavite fanatične Calypso Twins koji žele ujediniti razbojničke klanove i tako polagati pravo na moć u galaksiji. Uz milijune oružja i naprava, svaka borba je prilika za osvajanje nove opreme. Vatreno oružje sa samohodnim štitnicima od metaka? Može! Puške koje pokreću vulkane koji bljuju vatru? Naravno!. Pištolji kojima rastu noge i jure neprijatelje dok izgovaraju verbalne uvrede? Da, može i to.

 Borderlands 3 (3).jpg Izvor: Epic Games

Otkrijte nove svjetove izvan Pandore, od kojih svaki ima jedinstvena okruženja za istraživanje i neprijatelje koje treba uništiti. Probijajte neprijateljske pustinje, borite se kroz ratom razorene gradske pejzaže, plovite smrtonosnim zaljevom i još mnogo toga!

Borderlands 3 je dobro ocijenjena igra za Windows i Mac operativne sustave, besplatna je za preuzimanje s Epic Games Storea samo u periodu do 26. svibnja 2022. Za igranje trebate minimalno 6 GB RAM-a (za Windows 7 ili 10, odnosno 8 GB za Mac OS) te 75 GB na hard disku, minimalno Intel i5-3570 procesor (ili AMD FX-8350) te grafiku AMD Radeon HD 7970 ili NVIDIA GeForce GTX 680 2GB.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI