Meta pauzira programersku F8 konferenciju | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Meta pauzira programersku F8 konferenciju

Autor Igor Martić

Razlog otkazivanja je izgradnja potpuno novog digitalnog svijeta

 Mark Zuckerberg Meta (1).jpg Izvor: Shutterstock

Meta Platforms otkazala je ovogodišnju konferenciju za programere F8 kako bi se usredotočila na izgradnju metaverzuma.

Direktor proizvoda i partnerstava Diego Duarte Moreira otkrio je taj potez na blogu, ali je istaknuo da Meta Platforms još uvijek planira održati svoj inauguracijski događaj Conversations za tvrtke i programere koji grade usluge za platforme za razmjenu poruka tvrtke. Datum održavanja konferencije je 19. svibnja 2022.

 Meta.jpg Izvor: Meta

Tvrtka je F8 događaj otkazala u 2020. zbog zabrinutosti zbog pandemije Covid-19 (koronavirusa), a zatim ga je održala virtualno 2021. godine.

Facebook je promijenio ime u Meta Platforms u listopadu 2021. kao dio metaverzuma diva društvenih medija. Metaverzum je mreža međusobno povezanih 3D virtualnih svjetova.

Moreira je istaknuo da Meta Platforms također planira održati svoj Connect događaj "kasnije ove godine" kako bi prikazao svoj napredak u metaverzumu i detaljno razradio najnovije razvoje svojih VR i AR ponuda.

 Mark Zuckerberg Meta (2).jpg Izvor: Shutterstock

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI