NOVE REAKCIJE STIŽU NA INSTAGRAM STORY: Imaju li smisla? | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NOVE REAKCIJE STIŽU NA INSTAGRAM STORY: Imaju li smisla?

Autor Smartlife

Idealno za one koji su „lijeni“ tipkati tekst

  Izvor: Pixabay

Instagram radi na novoj funkciji – uskoro bi mogle biti dostupne glasovne poruke, kao reakcije na Stories. Ostaje za vidjeti hoće li to biti korisno ili će zatrpati inbox jer ono što se dijeli na Stories mogu vidjeti i korisnici koji se ne prate. Naravno, ako se u postavkama ne namjesti drugačije.

Glasovne poruke su popularne već neko vrijeme tako da ne morate tipkati tekst nego samo izgovoriti i poslati drugoj strani. Vjerojatno zbog toga Instagram ovu mogućnost uvodi kao opciju za komentiranje na Stories, a nakon što je nedavno lansirao "privatne lajkove".

Instagram još uvijek nije objavio detalje nove funkcionalnosti niti kad bismo mogli dobiti tu opciju, a eksperti ističu kako to što se na nekoj opciji radi ne znači i da će zaista stići do korisnika. Kada su se pojavili privatni lajkovi za Stories developeri su objasnili da se to dogodilo kako bi se smanjila gužva u inboxu. Glasovne poruke kontriraju toj odluci pa nije sigurno kakva će im sudbina biti na kraju.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI