CAMERA TOOLS OPCIJA Savjeti za još bolje Instagram Storyje | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

CAMERA TOOLS OPCIJA Savjeti za još bolje Instagram Storyje

Autor Smartlife

Naučite nekoliko sjajnih trikova za kameru i obradu slike

 Instagram.jpg Izvor: Pexels

Kako bi Stories sadržaji bili još bolji kreatori trebaju iskoristiti Camera Tools opciju u okviru koje se može podešavati alate za kameru kako bi snimke bile u skladu s porukom koju želite prenijeti.

Korisnici širom svijeta su se već navikli na Instagram Stories (Priče), a mnogima je pregledavanje ovih sadržaja jedna od omiljenih dnevnih aktivnosti. Instagram Camera Tools su toolbar opcije koje iskaču svaki put kad korisnik uđe u sekciju za postavljanje Stories sadržaja – tu su različite funkcije koje omogućavaju postavljanje drugačijih tipova sadržaja.

Izbor uključuje Create mode, Boomerang, Layout, Hands-Free, Multi-Capture te Level, a preciznim podešavanjima svatko može doći do savršenog posta.

Kako bi se ušlo u Camera Tools neophodno je otvoriti Instagram te kliknuti na profilnu fotografiju u gornjem lijevom kutu i potom na kameru. S lijeve strane ekrana se zatim pojavljuje padajući meni, a da bi se vidio cijeli popis dovoljno je kliknuti na strelicu koja se nalazi na dnu liste.

How to Make Instagram Stories like a PRO!
Izvor: Youtube

Popis je obično smješten na lijevoj strani, a oni kojima to ne odgovara mogu ga preseliti na desnu stranu ekrana, ako odu u podešavanja (kružić u gornjem desnom kutu u okviru Instagram Story), pronađu „Camera Tools“ opciju, kliknu na bijeli kružić pored kojeg piše „Right Side“ i potom odaberu „Done“ u gornjem desnom kutu.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI