INSTAGRAM STORY Stiže nova ikonica srca | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

INSTAGRAM STORY Stiže nova ikonica srca

Autor Smartlife

Rasteretit će se inbox s porukama u aplikaciji

 Instagram-Stories-Like.jpeg Izvor: Instagram

Instagram je obećao da će ove sezone poruke učiniti svojim primarnim fokusom i to je upravo tema jedne od najznačajnijih promjena do sada. Iako je daleko više mnoge zaokupila priča oko toga hoće li se ili neće Instagram povući iz Europe.

I dok to nitko ne zna, a sve ovisi o dogovorima s regulatornim tijela EU institucija koje se bore za veća prava što se tiče privatnosti prikupljenih podataka korisnika, Instagram Priče (Story) dobile su izmjenu koja će omogućiti da se kreatoru nekog sadržaja objavljenog u okviru Priče pokažu obavijesti, ali da to ne zakrči njegov Inbox.

Mnogima su Instagram DM sandučići zatrpani obavještenjima o porukama. Kako bi se taj pritisak na pojedine autore smanjio Instagram je reakciju na priče u formi lajka premjestio izvan DM-a, a ipak omogućio fanovima da reagiraju na Priču i pokažu podršku svom omiljenom autoru.

Ikonica srca, tj. novog Instagram lajka na Priče, smještena je pored aviončića na samoj Priči i dodirom na nju autoru se šalje podrška bez opsjedanja njegovog DM Inboxa.

 Adam Mosseri Twitter.jpg Izvor: Twitter

Direktor Instagram platforme Adam Mosseri objasnio je u kratkom videu na Twitteru da Instagram lajk neće imati brojač lajkova i to će biti velika prednost u odnosu na slična rješenja ove i drugih mreža. Ovim su željeli smanjiti pritisak lajkanja, koji neki autori osjećaju i pored ukidanja brojača lajkova ispod samih objava na Instagram liniji.

Lajkovi će se pojaviti samo kreatorima priča i to u pregledniku Stories performansa kojem ne može pristupiti nitko drugi. Dodavanje lajka je počelo 14. veljače i to je opcija koja se aktivira serverski tj. morate pričekati dok vam ju Instagram doda, što znači da ju neće svi korisnici dobiti istovremeno.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI