NAKON 18 GODINA Nema nastavka igre Call of Duty | SmartlifeHR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NAKON 18 GODINA Nema nastavka igre Call of Duty

Autor Smartlife

Activision ipak neće ostaviti svoje vjerne fanove bez bilo kakvog sadržaja

 Call-of-Duty-Vanguard.jpeg Izvor: Activision

Od 2005. svake godine smo imali po jednu Call of Duty igru. Activision Blizzard je odlučio da je vrijeme za pauzu, iako je Call of Duty izlazio jednom godišnje u posljednjih 18 godina. Nakon posljednjeg nastavka Call of Duty: Vanguard brojke nisu bile na željenom nivou.

Čelnici zaduženi za Call of Duty igre u Activision Blizzard sumnjaju da je problem u Call of Duty: Black Ops Cold War igri koja je prethodila novom naslovu i činjenici da je bila uspješnija nego što je to bilo očekivano pa je njena slava “pojela” Call of Duty: Vanguard.

Međutim, Activision neće ostaviti svoje j fanove bez bilo kakvog sadržaja pa se očekuje da će igra, koja se tek treba pojaviti ove godine, a to je nastavak Call of Duty: Modern Warfare iz 2019. dobiti dodatni sadržaj tijekom cijele sljedeće godine. Također se planira i predstavljanje nove besplatne online igre koja bi trebala službeno biti predstavljena u 2023. godini kao i novi sadržaj za Warzone 2.

Za sada Activision Blizzard drži detalje o Modern Warfare i Warzone nastavcima pod ključem, a obje igre su zakazane za izlazak tijekom 2022. godine. Iako su predstavnici matične kompanije u nekoliko navrata izjavljivali da će obje igre biti dizajnirane od početka, još uvijek nije poznato hoće li novi Warzone biti zasebni nastavak ili samo veliki dodatak na postojeću igru. Ono što se zna je da će obje igre koristiti novi engine koji razvija ova kompanija.

Pogledajte kako izgleda Zombies, jedan od dodataka koje je Activision predstavio za Call of Duty: Vanguard igru.

Zombies Reveal Trailer | Call of Duty: Vanguard
Izvor: Youtube

Ne treba zaboraviti ni da je u siječnju 2022. objavljeno da je napravljen dogovor o kupovini i te će novi vlasnik Activision Blizzard biti kompanija Microsoft koja je platila 68,7 milijardi dolara. Finalizacija dogovora i tranzicija vlasničke strukture se očekuje u drugoj polovici 2022. godine, a s obzirom na promjenu vlasnika moguće je i da će ova franšiza uskoro postati Xbox ekskluziva.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI