MWC22 Telefonica prelazi na metaverzum | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC22 Telefonica prelazi na metaverzum

Autor Krunoslav Ćosić

U Barceloni će predstaviti digitalnu transformaciju

 VR naocale virtual reality.jpg Izvor: Pixabay

Španjolski telekom operator će iskoristiti sljedeći GSMA događaj u Barceloni, Mobile World Congress, kako bi istaknuo prijelaz s 5G-a na novi metaverzum, uz kombinaciju sudjelovanja u stvarnom vremenu i na mreži koja se postiže predstavljanjem fizičkog prisustva u virtualnom svijetu.

Telefonica je istaknula veliku predanost metaverzumu navodeći da će prikazati svoju digitalnu transformaciju i tehnološko vodstvo kroz inovativno virtualno okruženje. Posjetitelji konferencije MWC22 moći će virtualno posjetiti četiri fizička područja na izložbenim štandovima.

 headset;virtual;reality;industry;industrial;designer;software;work;factory;manufacture;augmented;development;business;warehouse;innovation;building;visualization;facility;woman;digitalization;using;female;workshop;architecture;mockup;design;application;future;technology;manufacturing;room;engineer;person;standing;glasses;engineering;ideas;technician;gestures;category_code_science;category_code_&;category_code_technology Izvor: GORODENKOFF PRODUCTIONS / Sciencephoto / Profimedia

 Congreso;Congreso mundial de telefonía;Móvil;Ciencia y tecnología;GSMA;Virtual Fight;developmen;communication;products;mobile design;blonde;punch;realidad virtual;gafas realidad virtual;lucha virtual;puñetazo;Mobile Wolrd Congressmobile world;Business;Finance and Economy;Experience;Mobile telecommunications services;MWC;Reality;Oculus glasses;MWC17;Virtual boxing;Mobile phone manufacturing;Consumer electronics manufacturing;technology;Horizontal;girl;woman;oculus;HTC;virtual reality experience;congress;innovation;Spain;Catalonia;Barcelona;visitors;Europe;event;businessmen;Feria comercial;Fira de Barcelona;Tecnología;Tecnología inalámbrica;España;Europa;NOT_EDITORIAL_ONLY Izvor: Profimedia

Metaverzalna igra ići će korak dalje dopuštajući pristup dvjema dodatnim demonstracijama - prvoj o korištenju bespilotnih letjelica, 5G-a i AI-ja kako bi se omogućila nova poslovna upotreba kroz iskorištavanje prikupljanja podataka te drugoj o naporima u kibernetičkoj sigurnosti u pametnim gradovima.

Demonstrirat će kako digitalna transformacija pomaže poduzećima da budu učinkovitija, održivija i sigurnija. Na događaju u Barceloni će imati ukupno 952 četvorna metra izložbenog prostora na kojem će se nalaziti četiri demo područja o pametnoj industriji, 5G holografskoj teleprisutnosti, industrijskoj robotici i zaštiti dronova. Telefonica će na MWC 2022 imati ukupno 26 aktivnosti, uključujući 24 sesije i prezentacije te ukupno 31 govornika.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI