MWC22 Honor će u Barceloni predstaviti novi Magic | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

MWC22 Honor će u Barceloni predstaviti novi Magic

Autor Krunoslav Ćosić

Najnoviji 5G smartphone Honor će predstaviti prvog dana MWC-a

 HONOR Magic4 (2).jpg Izvor: Honor

Mobile World Congress vraća se na velika vrata. Više od 1500 izlagača pojavit će se u prostorima sajma Fira Barcelona, a mnoge tvrtke će MWC 2022 iskoristiti i za predstavljanje novih uređaja.

Honor Magic serija dobit će novog člana. Novi Magic modeli pojavljuju se u pravilu svake dvije godine, s tim da je zbog korone (ili američkih sankcija Huaweiju) došlo do promjene. Prvi Honor Magic predstavljen je u 2016. godini, Honor Magic 2 u 2018., a Honor Magic3 u 2021. godini.

 Honor Magic3 Pro+.jpg
Honor Magic3 Pro+
Izvor: Honor

Novi Honor Magic4 predstavit će se 28. veljače 2022., na prvi dan MWC22 događaja, a u nazivu se nalazi oznaka 5G, što Honor posebno ističe, s obzirom na probleme koje je brand imao pod kapom Huaweija. Kupci novog modela imat će pristup svim Googleovim servisima, bez dodatnih aplikacija koje je inače potrebno instalirati na druge telefone.

Glavna stvar je kamera na kojoj se primjećuju ekscentrični krugovi. Model će biti zasigurno povezan s novim Honorom 60 koji je nedavno predstavljen u Kini. Već neko vrijeme kineski proizvođači svoje ključne modele najprije predstavljaju na domaćem tržištu, a zatim slijede i verzije za ostatak svijeta.

 HONOR Magic4.jpg
Honor Magic4
Izvor: Honor

S modelom 50 Honor se na velika vrata vratio na europsko tržište, a u Kini već doživljavaju veliki uspjeh – nakon što su u trećem tromjesečju 2021. osvojili treće mjesto po isporukama pametnih telefona u Kini, kraj godine su dočekali na drugom mjestu, iza Applea, što znači da su postali broj 1 što se tiče Android tržišta.

Ne zaboravimo niti na Honor Magic V predstavljen početkom 2022. godine, a radi se o preklopnom, sklopivom uređaju koji ima jedan savitljivi i jedan manji ekran na prednjoj strani, čime Honor pokriva većinu trendovskih uređaja.

 Honor Magic V (2).jpg
Honor Magic V
Izvor: Honor

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI