Honor bacio rukavicu u lice drugim proizvođačima | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Honor bacio rukavicu u lice drugim proizvođačima

Autor Krunoslav Ćosić

Povod je najava predstavljanja prvog Honorovog preklopnog uređaja

 HONOR Magic V.jpg Izvor: Honor

Honor Magic V dat će dodatni poticaj tržištu preklopnih uređaja koje se polako širi. Sve je počelo prije tri godine s Royole Flexpai, zatim su Huawei i Samsung predstavili svoje modele MateX i Galaxy Fold, a u međuvremenu su stigli i njihovi nasljednici. Svim spomenutim tablet-telefonima zajedničko je nekoliko stvari:

- imaju savitljive ekrane
- kompliciran sustav šarki
- proširuju funkcionalnost današnjih pametnih telefona
- visoka cijena

George Zhao, izvršni direktor Honor Device Co. Ltd, govorio je o lansiranju Honor Magic V preklopnog uređaja - u Kini će biti predstavljen 10. siječnja 2022. I zasigurno će donijeti ne samo svježinu i konkurenciju u ovaj segment u koji ulaze Xiaomi i Oppo, a čekamo i TCL koji je već predstavio svoje modele u visokoj fazi razvoja.

 George-Zhao.jpg
George Zhao
Izvor: Honor

Preklopni flagship je Honor nazvao Magic V, aludirajući na položaj tablet-telefona u formi slova V. Magic V bi trebao biti najbolji preklopni uređaj na tržištu, kaže Zhao, što opravdava dizajnom s naprednom tehnologijom preklapanja, glatkim prijelazima između malog i velikog ekrana.

Honor Magic V transformirat će korisničko iskustvo kad se preklapa ili zaklapa uređaj jer preklopni uređaji donose revolucionarne promjene u korisničko iskustvo.

"Neki brendovi su smanjili ekrane kako bi uređaj bio lakši, ali to je zapravo u suprotnosti s izvornom idejom preklopnih uređaja koji su zamišljeni da dobijemo veći ekran za bolje vizualno iskustvo kad ga otvorimo", kaže George Zhao.

Honor je ostvario pravu ravnotežu između mase uređaja i iskustva korištenja te su u kompaniji uvjereni da je njihov prvi preklopni flagship bolji od svih postojećih preklopnih uređaja na tržištu. Zasigurno će i cijena igrati bitnu ulogu u prodoru preklopnih, sklopivih uređaja u 2022. godini. Nedavno je Huawei predstavio svoj prvi mali preklopni smartphone P50 Pocket s kojim konkurira Samsungu i Motoroli, a za sada je dostupan samo u Kini.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI