Dijeli se besplatno jedna video igra koja nije za svakoga | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

Dijeli se besplatno jedna video igra koja nije za svakoga

Autor Smartlife

Epic Games u kraćem periodu poklanja video igru Relicta

 Relicta-1-.jpg Izvor: Steam

Od 20. do 27. siječnja 2022. igru Relicta možete potpuno besplatno dodati u svoju biblioteku. Kreativna igra vrijedi inače 20 eura, a trenutno je besplatna na Epic Games platformi.

Relicta spada u red video igara koje nisu za svakoga prije svega zbog toga što njena priroda ponekad zahtijeva ozbiljno uprezanje sivih ćelija, što neki smatraju prevelikom cijenom u trenucima zabave. Za takve su Tetris i Serious Sam fantastične igre.

 Relicta-9-.jpg Izvor: Steam

S druge strane Relicta vas stavlja u cipele vrhunskog fizičara koji je nasukan na jezivoj, napuštenoj bazi Mjeseca. Bez prevelikog otkrivanja zapleta reći ćemo vam da trebate pronaći svoj put oko zagonetnih, teraformiranih kratera korištenjem dvije stvari koje možete kontrolirati – gravitaciie i magnetizma.

Zagonetke su u najvećem broju slučajeva fizičkog tipa i potrebno je pomicati predmete i određene elemente kako biste ih riješili.

Na vama je kako ćete igrati

Možete odlučiti ići glavom bez obzira kako biste došli na sigurno ili ćete igrati kao pravi mudri strateg, odvojiti vrijeme za prikupljanje tragova i razotkriti intrige orbitalne politike 22. stoljeća. Tu se priča komplicira jer zakopana u vječnoj tami lunarnih kratera leži tajna koja bi mogla uzeti život vaše kćerke - ili zauvijek promijeniti sudbinu čovječanstva. Igra će u jednom trenutku zatražiti od vas da se suočite s krajnjim posljedicama svog istraživanja, koliko god vam se one ne sviđaju.

 Relicta-2-.jpg Izvor: Steam

Gravitacija i magnetizam

Osnovna mehanika igre je korištenje gravitacije i magnetizma te njihovo prilagođavanje vašoj volji kako biste na kreativne načine riješili slagalice. Jedna od ljepota igre je okolina, detaljna i zanimljiva, omogućavajući često da je iskoristite u svoju prednost i da naučite nove načine za rješavanje problema.

Tijekom cijele igre provlači se jedna ozbiljna i mračna priča, a na vama je da spojite detalje jedne velike slagalice i riješite najbitniju misteriju u povijesti čovječanstva.

Relicta je igra predstavljena krajem 2020. godine, prvo za Xbox. Preporučena PC konfiguracija zahtijeva osrednje računalo s malo boljom grafikom koja će vam omogućiti uživanje u živopisnom krajoliku ove Mjesečeve baze. Za uživanje u ovom naslovu treba vam Core i5 ili i7 CPU, 8 GB RAM-a, GeForce GTX 970 ili druga DirectX 11 grafika te oko 12 GB slobodnog prostora na vašem sistemskom disku.

Relicta - Launch Trailer
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI