NEKE SU TREBALE STIĆI U 2021. Top 5 igara koje dolaze u 2022. | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

NEKE SU TREBALE STIĆI U 2021. Top 5 igara koje dolaze u 2022.

Autor Smartlife

Nadamo se da neke od njih nećemo dočekati tek u 2023. godini

 5-igara-koje-cekamo-u-2022-godini.jpeg Izvor: Smartlife

Tijekom 2021. godine bili smo iznova i iznova razočarani odlaganjem mnogih video igara koje su prvobitno bile najavljene za upravo završenu (2021.) godinu. Neke su odložene za par mjeseci pa ih službeno očekujemo tijekom 2022. godine, a neke igre su odložene i na neodređeno pa se nadamo da ćemo ih vidjeti i igrati tijekom ove godine.

Prethodna, 2021. godina za gaming industriju bila je uspješna, ali je njezin uspjeh ostao ipak zakinut zbog nedostatka čipova i drugog hardvera, ali i manjkom atraktivnih igara koje su otkazane ili odložene, a mučila nas je i konstantna nestašica najpopularnijih konzola.

Zbog svega što se događalo imali smo vremena odigrati neke starije naslove koji su sjajni, a nismo imali kad da im se posvetimo ranije. Gamersku znatiželju održavao je uglavnom Epic koji je dijelio besplatne igre svaki tjedan poklanjajući i neke izuzetno dobre naslove - recimo, upravo sad možete uzeti besplatno tri Tomb Raider igre u luksuznoj varijanti (trilogija od 2013. do 2018. godine).

Ipak, okrećemo se novoj godini i novim gamerskim naslovima koji će sigurno obilježiti novu sezonu koja bi mogla donijeti i nekoliko iznenađenja.

Na listi top 5 igara za 2022. godinu nalaze se naslovi koji su tijekom 2021. ili ranije najavljeni, ali je lista “rasterećena“ naslova kakvi su FIFA, koja bi ove sezone mogla promijeni naziv i izgubiti licencu. Zatim PES tj. eFootball za koji očekujemo da konačno postane prava igra kao i Call of Duty, NBA 2K i druge igre koje se ponavljaju svake sezone ili dobiju sadržaj redovno - PUBG, Fortnite, Rocket League i slične igre.

1. RAINBOW SIX EXTRACTION

Od ranije poznati kao Rainbow Six Quarantine, sada Rainbow Six Extraction sebe pokušava izgraditi na popularnosti natjecateljske pucačine R6 Siege. Igra donosi multiplayer akciju sličnu originalu, samo u kooperativnoj maniri, u svijetu u kojem se borite protiv izvanzemaljaca - Archaeans. Kao što smo već spomenuli, igra dosta toga vuče iz R6 Siege, ali donosi i novitete, pogotovo što će fokus biti na PvE formatu, a ne na sukobu između samih igrača.

Datum izlaska igre: 20. siječanj 2022.
Platforme: PC, PS4, PS5, XBOX ONE i XBOX SERIES X/S

Rainbow Six Extraction: Cinematic Reveal Trailer
Izvor: Youtube

2. POKEMON LEGENDS: ARCEUS

Ne prođe mnogo vremena, a da ne izađe nova Pokemon igra. U 2022. godini to će biti Pokemon Legends Arceus. Za razliku od dosadašnjih, Arceus će biti s dodatkom Breath of the Wild elemenata s otvorenim svijetom.

Radnja je smještena u Hisui regiji inspiriranoj feudalnim Japanom, s dosta već poznatih krajeva iz ranijih igara. Pored treninga, lova i borbi Pokemona, fanove očekuju i kuhanje i sklapanje različitih predmeta od različitih dijelova.

Igra vuče elemente iz Pokemon GO, što nije oduševilo neke fanove, ali Pokemon kompanija se trudi što više doprinijeti evoluciji serijala.

Datum izlaska igre: 20. siječanj 2022.
Platforma: Switch

Pokemon Legends: Arceus - Official Trailer 2
Izvor: Youtube

3. DYING LIGHT 2

Nakon odlaganja konačno je došao red da se Dying Light 2 pojavi pred publikom. Techland je donio odličnu zombi igru s Dying Light iz 2015. godine, a nastavak namjerava prilično dobro proširiti sve odlične elemente. Interaktivan svijet, granajući narativ, profinjena borbena mehanika i napredna grafika neke su od jačih strana koje smo do sada vidjeli vezano za Dying Light 2.

I pored toga što nas očekuje još nekoliko zombi avantura u 2022. godini, sve više vjerujemo da će Dying Light 2 biti jedina zombi igra koja će nam trebati u sljedećem periodu.

Datum izlaska igre: 4. veljače 2022.
Platforme: PC, PS4, PS5, XBOX ONE, XBOX SERIES X/S

Dying Light 2 Stay Human
Izvor: Youtube

4. SIFU

Jednostavno nema dovoljno igara koje se bave zanimljivostima u vezi s borbom rukama na neki svojstven način. Sifu, ostvarenje studija Sloclap, možda će biti baš takva igra. Ona donosi herojske borbe golim rukama, izbjegavanje udaraca i zadavanje istih kao i upotrebu okruženja u svoju korist, nešto kao što to Jackie Chan može. U nedavnom testu igra je imala problema tehničke prirode, ali su nam se osnove baš svidjele.

Ovo je obavezna igra za svakoga tko voli borbe vezane za borilačke vještine s Dalekog istoka i filmove o istima.

Datum izlaska igre: 8. veljače 2022.
Platforme: PC, PS4, PS5

Sifu - Combat System Overview | PS5, PS4
Izvor: Youtube

5. HORIZON FORBIDDEN WEST

Jedna od najnovijih franšiza kompanije Sony dobit će nastavak Horizon Forbidden West tako da će se razriješiti misteriji iz prvog dijela. Ova igra nastavlja priču protagonistkinje Aloy na post-apokaliptičnoj zapadnoj obali.

Aloy nastavlja istraživati misterioznu bolest koja uporno ubija lokalnu floru i faunu. U dosadašnjim video prikazima smo vidjeli izuzetno lijepe krajolike i proširene mehanike borbe i istraživanja s još gigantskih robotskih stvorenja. Horizon Forbidden West će omogućiti i podvodno istraživanje, ljuljanje i klizanje po zanimljivom svijetu.

Datum izlaska igre: 18. veljače 2022.
Platforme: PC, PS4, PS5

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI