POSLJEDNJA PRILIKA ZA PREUZETI BESPLATNU IGRU Tri odlične Tomb Raider igre | Smartlife HR

Emisije
IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

IMATE PRIČU? Javite nam se.

Ubacite video ili foto

Možete ubaciti do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspešno poslata

Hvala što ste potrošili pet minuta vašeg potpuno beznačajnog vremena, na potpuno besmislenu radnju slanja ovog teksta. Budite sigurni da se on najverovatnije neće nikad pojaviti u medijima jer niti imamo vremena niti imamo želju da se bavimo. vašim glupostima.

Ostalo

Upišite pojam u tražilicu i pritisnite ENTER

POSLJEDNJA PRILIKA ZA PREUZETI BESPLATNU IGRU Tri odlične Tomb Raider igre

Autor Smartlife

Epic Games časti po posljednji put u 2021. godini, nakon što su 15 dana davali besplatne igre

 Shadow-of-the-Tomb-Raider.jpeg Izvor: Steam

Tri odlične Tomb Raider igre su besplatne do 6. siječnja 2021. Nakon uzbudljivih 14 dana i igara vrijednih 380 dolara, za petnaesti dan Epic je pripremio poslasticu – tri Tomb Raider igre: Tomb Raider GOTY, Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration i Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition ukupne vrijednosti 90 dolara, što sve zajedno iznosi čak 470 dolara, odnosno skoro 400 eura.

Petnaesti dan označava i kraj promocije i ova trilogija igara će biti besplatna za preuzimanje do 6. siječnja 2022. kada se Epic vraća na stari raspored – gratis po jedna igra tjedno, a već je najavljena sljedeća koja će biti besplatna od 6. do 13. siječnja - Gods Will Fall.

Sve tri Tomb Raider igre imaju odlične ocjene, a novi val ovih igara krenuo je 2013. godine kada je izašao prvi Tomb Raider da bismo 2016. godine vidjeli odličan nastavak nazvan Rise of the Tomb Raider i Shadow of the Tomb Raider 2018. godine.

Imajte na umu da sve video igre imaju PEGI 18 rejting, što znači da obiluju nasiljem, psovkama i sadržajem koji nije primjeren za maloljetnike. Sistemski zahtjevi rastu od prve do treće igre, ali računajte da ćete uživati u igrama s jačim Core i5, odnosno Core i7 procesorom, 8 ili više GB RAM-a i s grafikom poput GTX 1060 ili Radeon RX 580.

Tomb Raider

Prvi dio prati mladu Laru Croft koja istražuje intenzivnu priču o svom porijeklu i njenom usponu od mlade žene do avanturiste. Naoružana samo sirovim instinktima i sposobnošću da prijeđe granice ljudske izdržljivosti, Lara se mora boriti kako bi razotkrila mračnu povijest zaboravljenog otoka kako bi pobjegla iz njegovog nemilosrdnog držanja.

Tomb Raider Review (2013)
Izvor: Youtube

Rise of the Tomb Raider

U drugom dijelu Lara istražuje Croft imanje u novoj priči "Krvne veze" koje se treba obraniti od invazije zombija u "Larinoj noćnoj mori". Ubačen je kooperativni Ednurance način u kojem se možete igrati s prijateljima. Ovdje Lara otkriva drevnu misteriju koja joj stavlja metu na čelu, jer se miješa u poslove nemilosrdne organizacije poznate kao Triniti.

Nakon toga Lara lovi životinje kako bi napravila oružje i tragala za rijetkim resursima u gusto naseljenim ekosistemima. Igra obiluje gerilskom borbom i grobnicama, zaštitnim znakom Tomb Raider serijala.

Rise of the Tomb Raider Review
Izvor: Youtube

Shadow of the Tomb Raider

Treći dio je posljednje poglavlje Larinog porijekla. Od vas se traži da preživite i napredujete na najsmrtonosnijem mjestu na Zemlji, svladate neoprostivo okruženje džungle kako biste preživjeli i istražite podvodna okruženja ispunjena pukotinama i sustavima dubokih tunela. Nakon toga slijedi džungla u kojoj ste brojčano nadjačani, a džunglu morate iskoristiti u svoju korist.

Udarite iznenada i nestanite kao jaguar, koristite blato kao kamuflažu (kao Arnold Schwarzenegger u Predatoru). Pred vama su i mračne i brutalne grobnice, strašnije nego ikada ranije, pune izazova i smrtonosnih zagonetki.

Shadow of the Tomb Raider Review
Izvor: Youtube

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI